Forberedelserne til weekendens ReadAThon er påbegyndt

Jeg troede at jeg havde en masse tid til at forberede mig til årets sidste ReadAThon, men pludselig var ferien gået og nu står jeg kun med et par dage til at forberede mig i. Men det går nok. Jeg har ikke planlagt at skulle være specielt aktiv i de 24 timer denne gang. Eller det havde jeg for et par uger siden, men nu tror jeg bare at jeg ender med at skrive et enkelt indlæg og så ellers bare sidde med næsen ned i en bog. Så forvent ikke et 24-timers opdateret indlæg denne gang. Jeg skriver måske et halvvejs og så bliver det nok det. Men der forberedes alligevel lidt i disse dage.

Til trods for at jeg igen er blevet småsløj, så har jeg valgt at handle lidt ind af gangen over flere dage. I dag skulle jeg egentlig have været nede og få taget blodprøver, men jeg aflyste min tid. Jeg tager i stedet ned for at handle og et smut forbi apoteket, og så skal jeg hjem og have mig et varmt bad, hoppe i noget varmt tøj og så vil jeg smide mig under et tæppe i sofaen og forsøge at blive lidt mere frisk til i weekenden. Kroppen er også øm, men det bliver den gerne når det er ved at være "den tid på måneden". Så det hele vælter lige for tiden, men så er det godt at det er op til en weekend hvor jeg bare kan blive hjemme og slappe af. Og læse selvfølgelig. ;)

Jeg ved endnu ikke hvad jeg ender med at købe af snacks, men lidt saltet chips har jeg i skabet, samt lidt After Eight chokolade. Så jeg skal nok have fat i lidt vingummier eller noget lignende og så noget frugt. Når det kommer til mad, så er jeg stadig lidt blank. Det skal dog være noget der kan stå og passe sig selv i ovnen, såå.. tja.. Jeg må se hvad jeg kan finde på.

Når det kommer til bøger, så forsætter jeg bare med den jeg er igang med lige pt. Og så den næste på listen hvis jeg når så langt. Jeg sætter mig aldrig nogle mål på sådan en dag, da jeg ikke læser specielt hurtigt og så er det bare ikke altid at min ADD-hjerne lige er klar til en hel weekend med læsning. Så jeg når det jeg når. For mig handler det egentlig mest om at jeg sætter tid af til at hygge og læse hele weekenden. Intet andet. Så jeg tvinger faktisk mig selv til at geare ned.

Men det er stort set det. Der skal handles ind og så er jeg sådan set klar. Skal I deltage denne gang?

3 kommentarer:

 1. Det passer meget godt med læsning i weekenden, hvor der loves storm. Så det blot at finde en gyser og med vindens susen uden for vinduet er det næsten gyser time :)
  Ang ideer til mad kunne du fx. lave lasange i den hurtige udgave med en pakke knoor lasange, hvor det blot at tilføje kød og evt. nogle grøntsager. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Vejret bliver perfekt til indendørs hygge med en bog eller film. :D
   God idé med lasagne. :)

   Slet
 2. Fedt at du er med igen! Jeg glæder mig til at følge din læsning, uanset hvor meget eller lidt det bliver :) Håber du får dejlig læsning!

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)