Update fra privaten og Julens tidlige ankomst

Det er længe siden, at jeg har fortalt lidt om hvad der rør på sig her hos mig, så jeg tænkte at jeg lige ville gøre det i dag. Der sker ikke ret meget positivt - desværre. Jeg ville ønske at jeg kunne give jer en masse positive nyheder, men det er som om alt bare skal gå ned af bakke for mig for tiden.

Mit voldsomme hårtab er stadig hardcore going on. Det er ikke stoppet, og jeg har nu mistet 2/3 af mit hår. Så jeg har faktisk kun et meget tyndt lag hår på hovedet og min hovedpund skinner igennem over det hele. Det gør mig så ked af det og jeg tuder dagligt over det. Badet er stadig det jeg frygter mest hver morgen. Jeg er pt igang med at teste nogle produkter mod hårtab, men selv efter 2 uger er der ingen bedring. Så jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre. Jeg sluger vitaminer og hår-godter i massevis, men heller ikke det lader til at have en virkning. Så jeg er meget tæt på at give op. Jeg er endda gået så langt at begynde at kigge på parykker og huer fordi jeg synes det er så forbandet pinligt. Især når folk kommenterer på det når de ser mig.

Så I kan nok forestille jer at humøret er mørkere end mørkt for tiden. Og det hjælper heller ikke når der derudover foregår skræmmende ting omkring boligblokken. Vi er flere der er nervøse for at tage hjemmefra. Men vi har jo alle forpligtelser, så det er med angsten udenpå tøjet at man tager afsted.

Når det går helt af helved til, så er det med at finde de små glæder og forsøge at nyde dem mest muligt. Og i dag var en af de dage hvor jeg formåede at finde nogle gode ting at lette humøret med. I dag kom filmatiseringen af bogen "Let it snow" på Netflix og heck yeah den skulle jeg se. Og åhhh hvor er den altså bare sød! Jeg får helt lyst til at genlæse bogen nu. Så det var frem med snacks og de varme tæpper og så skulle der bare hygges. Efter jeg fik ordnet rengøringen og var et smut nede i byen efter en pakke. Ja.. Alt det praktiske skulle lige overstås først.

Jeg havde også købt ind til at få risengrød til aftensmad i dag. Så man kan godt sige at Julen er kommet tidligt i år. *Haha* I mere end en forstand. Jeg har nemlig også fået ordnet det sidste af Julepynten i dag. Og Julerierne starter på bloggen i næste uge. Såå.. Jeg håber at I er klar. ;) Nu skal der sku være noget positivt at se frem til. Også selvom jeg er igang med at blive skaldet.

Nå men jeg vil smutte nu. Jeg skal være klar til familiehygge i morgen. Så jeg vil slappe af med en bog og lidt Youtube resten af aftenen. Jeg håber at I andre får en fantastisk weekend.


2 kommentarer:

  1. Får du concerta for din ADD? Der er hårtab nemlig en bivirkning (ved det af erfaring).

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)