#BlogXMas: Min Juleaften og gaverne

Glædelig Jul alle sammen. Jeg håber at I har haft en god Juleaften og at I skal nyde Juledagene nu her. Jeg skal så meget slappe af. Det var en lang dag i går for mig. Mest fordi jeg har haft smerter og derfor har været på en masse smertestillende, så jeg blev hurtigt udkørt.

Jeg kom nemlig til skade dagen før Juleaften. På vej ud af bilen da jeg kom hjem fik jeg vredet om på knæet og en voldsom smerte skød op og ned af benet. Det var en udfordring at komme op af trapperne og ind i seng om aftenen, men hold da op hvor var natten også bare en udfordring. En af naboerne havde karaoke party til langt ud på natten og jeg lå og vendte og drejede mig i sengen pga. smerterne. Og om morgenen kunne jeg stort set ikke støtte på benet længere. Crap!

Og hvad sker der i badet? Jeg vred igen om. Så smerterne blev bare endnu værre. Jeg kom derfor ikke afsted før om eftermiddagen. Men jeg havde en hyggelig Juleaften og jeg var godt mæt og udkørt da jeg igen landede herhjemme. I dag står den på udelukkende afslapning og forhåbentlig ro.

Jeg skal også have lagt mine gaver på deres retmæssige pladser. Og hvad har jeg fået? Det kan I se på billederne herunder. Jeg har fået to ud af de tre bøger jeg ønskede mig. "Kniv" af Jo Nesbø fik jeg af min søster, niece og hendes mand. "Pigen under træet" af Sara Blædel fik jeg af de gamle. Derudover fik jeg også et sæt sengetøj fra de gamle. Det er dog ikke det jeg havde i tankerne, men det virker lige så lækkert, så jeg er super tilfreds. Og så er det sort og grå stribet. Så fint. :D Af de gamle fik jeg også den dørmåtte med Ræv på som jeg havde ønsket mig, og ohhh my hvor blev jeg glad. Nu håber jeg bare at folk holder deres lange tyvagtige nalder fra den. Og så fik jeg en lille ekstra gave af min niece. En virkelig cute hæklet ræv og en sheetmaske med en ræv på. Elsker når folk giver mig ting med ræve på. Og den hælkede ræv har min søster lavet og den skal straks tilføjes min lille (eller ret store) ræve-familie jeg efterhånden har.

Så jeg er ret godt tilfreds med de Julegaver jeg fik mig i år. Og jeg har fået rester med hjem til i dag, samt jeg fik lidt Juleslik med hjem, som jeg så kan nyde når der skal hygges i aften. Afslapning bliver der i den grad brug for. Jeg kan godt mærke at jeg har været social mange dage i træk og før det var der en masse ting der skulle ordnes, så jeg har ikke rigtig haft mulighed for at slappe ret meget af de sidste par uger. Det kan mærkes. Der er absolut ingen energi tilbage.

Så jeg vil smutte nu. God Onsdag og Juledag alle sammen.


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)