#BlogXMas: Mine Julekøb i år

Puha min konto har været på overarbejde i de sidste par måneder, og December har ingen undtagelse været. Men jeg synes selv at jeg har fået fingrene i nogle ret lækre ting, så jeg fortryder ikke at jeg gik så meget amok. I kan se lidt af det på disse billeder. ;) Det er ikke alt jeg har med, men det er det meste. Og jeg tænkte at jeg lige ville tippe jer lidt om det i dagens indlæg. Nogle ting kan man jo købe på tilbud nu, så det ville være det rigtige tidspunkt at få købt lidt til næste års Jul. :)

Jeg købte nogle falske snebolde i Rema for noget tid siden, og jeg blev simpelthen så glad for dem, at jeg bestilte lidt flere online. Jeg har en bestemt oppyntning i tankerne med disse, men jeg fik aldrig mulighed for at tage til IKEA og købe de ting jeg skulle bruge til dem, så vi må se om jeg finder noget andet i løbet af næste år, som kan fungere på samme måde. Jeg har omkring 30 stk af disse snebolde, så de kan jo blive brugt til flere ting.

Som jeg skrev i et indlæg om Juleprodukterne fra Yves Rocher, så var det jo slet ikke meningen at jeg skulle have købt noget hos dem i år, men åhhh da jeg så at den ene serie var med duft af grantræ, så måtte jeg altså bare have dem hjem. Og jeg har på ingen måde fortrudt. Jeg elsker den duft! Så meget at jeg købte en ekstra omgang hjem efter jeg modtog den første ordre. :P

I samme kategori, så er det jo blevet en tradition at jeg skal have købt Juleprodukterne fra The Body Shop og i år købte jeg trioen af Juleduftene i håndcremerne og sækken med pære-duften, da jeg vidste at den ville blive min favorit. Og damn den er lækker! Jeg har virkelig nydt at bruge min showergel og min håndcreme med den duft. Mums!

Før jeg fik idéen med sneboldene var jeg faktisk et smut i Odense og fik købt lidt mini Juletræer, Juletræ-træer og nogle Dumle med gingerbread smag i IKEA. De små mini Juletræer er simpelthen så søde, og selvom Juletræ-træerne ikke rigtig ligner Juletræer, så er det alligevel med gran-look, og de er perfekte i stuevinduerne. Så dem er jeg super glad for at jeg besluttede mig for at købe da jeg var derinde. Ville bare ønske at jeg alligevel havde købt det andet jeg havde kig på, for så havde jeg kunne lave det jeg senere fik købt sneboldene til. Men tja.. Må se hvad jeg ellers kan finde på til næste år. Jeg tror nemlig ikke at de får det igen der.

Og sidst men ikke mindst, så er der de lækre Dumle med gingerbread smag. Jeg har allerede tømt to kasser af disse og har en til gode, som min søster har købt for mig. Men åhhh de smager altså bare godt. Jeg vil prøve at gemme den i mit lille lager, men.. tja.. Der bliver nok nippet lidt til dem efter Julen også. De kan jo nok ikke holde sig i et år alligevel.

For første gang i mange år har jeg været heldig at finde noget Julepynt der passer ind i min stil fra Føtex. De har nemlig haft rigtig mange ting i "mine farver". Altså mørkt grønt, naturfarver og sølv. Så jeg endte også med at gå lidt amok dernede. Jeg fik købt en masse af disse flotte glitter Juletræer i både sølv/hvid og grøn/hvid og de står og pynter flot sammen som et lille Vinter landskab.

Og jeg havde egentlig nisser nok, men da jeg så denne grønne nisse i Føtex, så måtte jeg altså bare have ham. Hans hue er super blød og har den perfekte grønne farve, og så elsker jeg denne type nisser. Så han passer perfekt ind i den lille familie jeg i forvejen har af mørke- og lysegrå nisser.

Jeg havde ikke set denne grønne lysestage i Føtex før, men jeg fandt den en dag i en rodebunke med varer på tilbud. Jeg ved ikke hvad den havde kostet før, men da den kun stod til 10 kr så måtte jeg altså bare have den. Fortryder at jeg ikke købte de to andre der lå sammen med den, for åhhh den er flot når der står et lys tændt i den. Og igen... den har den perfekte mørke grønne farve. :D Ja det er altså blevet en gennemgående farve i mit hjem og det er ting i den farve jeg går efter.

Jeg har jo været på jagt efter forskellige typer Juletræer i år - som I nok allerede havde gættet - så da jeg så dette Juletræ i kurv i Jysk, så skyndte jeg mig ned for at købe det. Det er simpelthen så fint og simpelt, og det har en rigtig god størrelse. Og jeg endte faktisk med at købe to små mini Juletræer også senere på måneden dernede fra også, men dem fik jeg ikke taget frem da jeg tog disse billeder. Men det er små træer med lidt glitter på som står i en pap-potte (Som jeg regner med at male i en anden farve end den lysebrune de har nu). Super søde og de var på tilbud til halv pris. Derfor jeg sprang til.

De næste to ting har jeg ikke købt i Julemåneden, men det er ting jeg har købt til Julemåneden. Og der er tale om lidt forskellige Julebøger og nogle skønne duftvokse fra Duftverket.dk.

Julebøgerne købte jeg på eBay fra en sælger fra England. Det er desværre noget jeg skal passe på med fremover, da de jo ikke længere skal være en del af EU. Så jeg skal nu til at begrænse mig. Måske kun købe en bog af gangen over flere gange. Men det går nok. Til denne Jul fik jeg blandt andet købt disse bøger til min Julebog-hylde:
- The Christmas Angel af Marcia Willett
- Snowed in for Christmas af Claire Sandy
- With Love at Christmas af Carole Matthews
- Christmas Cakes and Mistletoe Nights af Carole Matthews

Det er heldigvis ikke et problem med duftvoksene fra Duftverket.dk da Lene er bosat her i Danmark. Så der kan jeg stadig gå shoppe-amok. ;) Og til Julen i år fik jeg som sagt købt lidt mere til min samling af Juledufte, og det blev følgende: "Holy Tree", "Holidazzle", "Spicy Christmas Apple" og "Cosy Comfy Christmas". Fire utroligt lækre dufte som jeg varmt kan anbefale jer at prøve.


Phew sikke da en bunke! Alt alt alt for mange ting, men jeg ville ikke undvære nogle af tingene nu hvor jeg har dem. Er super glad for det hele. Det er så meget mere mig de ting og jeg glæder mig til at bruge dem igen næste år. Men NU skal der virkelig også spares. Starten af år 2020 skal være minimalistisk når det kommer til shopping. Kontoen kan ikke holde til mere. *Haha*

Har I fået købt nogle lækre ting denne Jul? :)


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)