Folk har jo fået en hjerneblødning i disse dage

Jeg har ikke ytret mig her på bloggen ang. den COVID-19 der hærger verden over, men nu er det for alvor gået så meget amok, at jeg ikke kan undgå at kommentere på det. Ja det er ganske forfærdeligt at den overhovedet har fået lov til at sprede sig osv, men nu er det sket. Og vi er så uheldige at vores lille land også er blevet ramt. Men i stedet for at gå i panik, så kunne man måske rette sig efter hvad eksperterne siger og måske bruge sin egen sunde fornuft?

Jeg er selv en af dem der er i risiko for at blive alvorligt syg hvis jeg bliver smittet, men jeg tager mine forholdsregler og går ikke i panik. Jeg vasker måske hænder noget oftere og bruger mere håndsprit, men derudover så er dagene for mig som før. Jeg kan ikke se hvorfor man skal gå så meget i panik. Og da slet ikke som folk gjorde i går hvor de fik en hjerneblødning og gjorde alt det som vi har fået at vide at vi IKKE skulle gøre. Folk stod klinet op af hinanden i laaaaaange køer i supermarkederne hvor de havde hamstret alle varer som var vi på vej til at gå under jorden. Vi havde lige fået at vide at vi ikke skulle befinde os i store folkemængder og holde afstand til hinanden. Og vi skulle IKKE gå i panik mht. vores dagligdagsbutikker, da de stadig vil have åben og have rigeligt med varer på hylderne. Hvad er det folk ikke har forstået? De udsætter sig selv og alle andre for fare, og de sørger for at der ikke er varer nok til dem der rent faktisk retter sig efter de nye "regler" og derfor gerne vil handle som normalt. Det er de hamstrende hovedløse spader der er skyld i at det går så meget amok og at spredningen af virussen kan blive endnu værre. Stop nu!

Jeg har selv været nede og handle både i går og i dag - fordi jeg ikke gider at skulle nogle steder i weekenden - og det var tydeligt hvor stor forskel der var på de to dage. I går var alt som normalt. Ingen paniske kunder. Men i dag? Jeez altså! Slap nu af. Jeg kunne dog heldigvis få de få ting jeg skulle have, men det var tydeligt at folk købte langt mere end de plejer. Det er pinligt at folk kan opføre sig sådan.

Og til sidst så er der dem der slet ikke tager det alvorligt. Folk der griner og siger at det bare er noget pjat med den virus. Folk der ikke tager hensyn til dem der faktisk er udsat i denne situation og som slet ikke har tænkt sig at benytte håndsprit, vaske hænder, hoste i ærmet osv. Fuck jer! Jeg håber fandme at I bliver ramt hårdest og får jer en lærestreg.

Sorry. Jeg havde brug for at komme af med det. *Haha* Men nu har jeg fået luft igen og jeg kan holde en skøn og forlænget weekend. Mit møde med bostøtten i dag foregik telefonisk og jeg er spændt på at se om alle mine andre kommende møder også kommer til at foregå sådan. Jeg har ikke hørt noget endnu, så indtil videre er det stadig med fysisk fremmøde, men nu må vi se. Og derudover er alle andre arrangementer jeg skulle være med til også blevet aflyst. Det er lidt en skam, da der deriblandt var det første bogarrangement jeg nogensinde har skulle deltage i og jeg virkelig havde set frem til. Dog har forfatteren meddelt at vi får bøgerne tilsendt i stedet for, og så må vi ses på et senere tidspunkt hvor det igen er sikkert. Så jeg går ikke helt glip af det. ;) Det eneste som ikke er blevet udsat eller aflyst endnu er mit kursus. Såå.. det må jeg jo dukke op til. Men det går nok.

Som sagt så vil jeg holde mig en forlænget weekend nu og bare blive i lejligheden. Jeg vil prøve at begynde på noget læsning igen efter en længere periode uden at kunne finde tid og koncentration til det, og så skal jeg virkelig hygge med en masse uhygge i morgen. Fredag d. 13 skal helt sikkert stå på en masse gys og gru og en god portion snacks. :P Lyder det ikke bare perfekt?

Hvad skal I bruge jeres weekend på?

2 kommentarer:

 1. Folk er virkelig gået amok med at hamstre, det er helt vildt! Her i min by, er folk åbenbart bange for, at der ikke er nok toiletpapir ;-) .. Altså hvis jeg endelig skulle hamstre, kunne jeg nok godt finde på noget mere interessant end toiletpapir..

  Nej, jeg handler ind som jeg plejer og tager ellers mine forholdsregler. Jeg er selv en af dem, der ikke ville kunne tåle at blive smittet med den sygdom, men jeg går ikke i panik.. Jeg bruger håndsprit, nyser i ærmet osv. - men mad osv. går jeg altså stadig ud og handler ind hver dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahah* Ja jeg kunne også sagtens finde mere spændende ting at hamstre hvis det endelig skulle være. :P

   Dejligt at høre. Så er jeg ikke den eneste der ikke ændre på mine handle-vaner. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)