Anmeldelse af "Mørkets Gerninger" - 13 uhyggelige noveller

Reklame for Forlaget Petunia - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
I anledningen af Fredag d. 13, så tænkte jeg at en anmeldelse af denne bog var oplagt. "Mørkets Gerninger" er en novelle-samling af 13 uhyggelige historier, og de er perfekte til en smule uhygge.

Bogen er venligst blevet tilsendt af Forlaget Petunia og hvis jeg har set rigtigt, så er de igang med at søge historier til endnu en novelle-samling af samme kaliber. Hvilket jeg ser frem til, da jeg elsker sådanne små historier til lidt hurtig (u)hygge-læsning. ;)

Bogen er delt op i "timer", og det gør den perfekt til eventuelt at dele den op til flere aftner. Ja jeg nævnte lige før at der er 13 noveller, men det er fordi der er en bonus-novelle sidst i bogen. Men de andre har hvert deres "timetal". Så man kan vel sige at de er blevet delt op i "gysertimer". *Hehe*

Novellerne er blevet skrevet af hver deres forfatter og det synes jeg faktisk er ret lækkert. For der er mange af dem jeg slet ikke kendte til i forvejen, så på den måde får man øjnene op for andre gode forfattere. Der er faktisk et par stykker som jeg har planer om at kigge lidt nærmere på og eventuelt finde bøger af, da jeg synes godt om deres novelle og måde at skrive på. Og så var der også et par af novellerne som jeg ønskede var længere og måske endda var en bog i sig selv.

Jeg vil ikke afsløre hvad de 13 noveller handler om, da I selv skal have lov til at læse dem, men jeg kan fortælle så meget at der er en masse af mystiske skabninger, usynlige venner, spøgelser og overnaturlige væsner i dem. Alt hvad jeg elsker i en god gyserhistorie. Men åhhh hvor ville jeg dog ønske af nogle af dem var længere og havde mere kød på sig, men... det er jo små noveller og det er begrænset hvor meget man kan presse sammen i sådan en samlingsbog her. Men men men! Der kommer jo en bog mere med flere noveller så det ser jeg frem til. ;)

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)