Goodiebox + Crush (Marts 2019) - "Goodieboxprisen 2020" + "Back To Basic"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger.
Min Goodiebox og Crush boks har været længe undervejs i denne måned, og de ankom på hvert deres tidspunkt, hvilket har været lidt... træls. For det betyder at jeg endnu ikke har kunne få tid nok til at teste produkterne, så min anmeldelse kommer til at mangle min "i-brug"-mening. Men det går nok. Og så manglede der et produkt i den ene boks. Men det fortæller jeg mere om når jeg gennemgår produkterne i boksene. :)

Temaet for Goodieboxen er "Goodieboxprisen 2020". Det er nemlig blevet tid til at prøve og anmelde de produkter som skal konkurrere om at få den pris i forbindelse med "Danish Beauty Award". Vi har altså fået produkter med i denne boks som er blevet nomineret og det er os som medlemmere der skal stemme på dem og i sidste ende finde vinderen. Og samtidig med så kan vi nyde noget ekstra "yourselfishnes". Se det kan man ikke få for meget af.

Temaet for Crush boksen er "Back To Basic". Vi har altså fået produkter i denne boks som er gode basic produkter og som er gode fundamenter for en god makeup. Simple produkter som er uundværlige i hverdags makeuppen. Hvem kan sige nej tak til det? Not me.


Goodiebox

● Rituals - The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel - Hvis jeg havde meldt mig på Rituals nyhedsbrev og medlems-side inden jeg bestilte mine produkter i starten af Marts, så havde jeg fået denne shower gel med gratis som tak for at være et nyt medlem. Pænt irriterende at jeg missede det. Men så er det jo godt at den er med i denne måneds boks. Duften er ikke en af mine favoritter, men den er nu ganske okay alligevel. Og så elsker jeg at den er hvid og meget neutral. Så den kommer til at stå smukt sammen med min "The Ritual of Jing" shower gel. Åhhh hvor jeg dog elsker Rituals produkter! Dem kan jeg aldrig få for mange af.
Full size (200 ml) - Vejl. pris 75 kr

● Roze Avenue - Glamorous Volumizing Dry Shampoo - Jeg bruger aldrig dry shampoo, men de er jo gode til at give volume til et meget fladt hår. Såå.. Jeg beholder den nok til netop det. Men det kræver lidt at mit hår gror ud igen så jeg igen kan lave frisure i det. Og den dufter faktisk også ganske okay. Lidt sød, men det tænker jeg er fint til Sommer.
Full size (250 ml) - Vejl. pris 199 kr

● Aurelia - Revitalise & Glow Serum - Hold da op hvor får vi altså mange serummer i disse bokse. Og det er altså ikke dem alle der er brugbare for mig. Og jeg har ikke brug for mere glow. Men.. den skulle også være god mod aldringstegn, give en ensartet hudtone og opstramme og bekæmpe stress-ramt hud. Så kort sagt - lige hvad min hud har brug for hjælp til. Så jeg giver denne en chance. Og jeg er faktisk lige løbet tør for den anden serum jeg brugte, så det er perfekt timet.
Travel size (15 ml) - Vejl. pris 595 kr for 30 ml

● Karmameju - BLAZE Power Potion 03 - Man skulle næsten tro at teamet bag Goodiebox havde læst at jeg har voldsomme problemer med mit knæ, for dette produkt er helt klart et jeg skal prøve på det. En smerte lindrende roll-on. Ja tak! Jeg ved ikke om det overhovedet vil virke på det, men det er da værd at prøve, right? Og hvis den ikke virker på det, så kan den bruges til min nogen gange ømme nakke eller lænd. Så det er helt klart et produkt jeg vil få brugt. Fantastisk!
Full size (50 ml) - Vejl. pris 179 kr

● N.A.E - Repairing Shampoo Bar - Jeg er pt. igang med at behandle min hår-tabs-ramte hår med produkter rettet mod hårtab, så jeg kan ikke teste denne shampoo bar endnu, men jeg glæder mig. For jeg har i mange år gerne ville prøve sådan en, og det er sjovt at vi nu har fået en med i boksen. Man kunne få den i flere forskellige varianter, men den jeg har fået er til tørt hår. Hvilket er spot on. :D Så den skal helt klart testes når jeg får mulighed for det. Jeg er ikke fan af duften dog, men det skræmmer mig ikke væk fra at bruge den.
Full size (85 g) - Vejl. pris 49 kr


Produktet jeg mangler skulle være i denne boks. Der skulle nemlig også have været en Essence "To The Moon and Back" eyeshadow palette med. Men den manglede som sagt i min boks. På en måde er jeg okay med det og på den anden side er jeg ikke. For jeg ville gerne have prøvet den. Men som jeg lige nævnte, så er jeg også okay med at den ikke var med. En meget stor procentdel af medlemmerne modtog nemlig en smadret palette og deres bokse og produkter var derfor smurt totalt ind i sort knust øjenskygge. Så jeg er lidt lettet over at det ikke var den overraskelse jeg fik. Men fordi den var smadret i så mange bokse, så er vi blevet lovet to ekstra produkter i næste boks som undskyldning for den oplevelse. En ny palette (en anden slags end den fra denne måned) og et andet hemmeligt produkt. Såå.. jeg er glad. Og jeg glæder mig. :D


Crush

● Sandstone - Hide & Blend Concealer - Denne concealer er meget gul i farven og jeg ved ikke helt om den vil passe til min hudtone, men den skal da testes alligevel. Den dækker dog ikke ret godt, men den kan da så i stedet bruge som primer til øjnene når der skal leges lidt med nogle kraftigere farver og løse/pressede pigmenter og man skal bruge en mere "sticky" base.
Full size (7,5 g) - Vejl. pris 149 kr

● Rituals - Miracle 3-in-1 Mascara - Åhhh endnu et Rituals produkt! Og et jeg længe har villet prøve. Nemlig noget af deres makeup. Dette er en mascara og jeg har kun lige nået at teste den i dag. Børsten gjorde mig lidt nervøs til at starte med da det er en af de stive plastikbørster som jeg ikke er den store fan af. Men men men.. Den er lavet så der på den ene side er en lille stribe med længere pigge i samme længde som virkelig kan få fat i vipperne og skille dem ad. Jeg er faktisk imponeret. Den giver dog ikke så meget volume som den lover, men.. den giver en flot sort farve, naturlige vipper og ingen spider-lashes her. Så den skal helt sikkert tages i brug.
Travel size (3 ml) - Vejl. pris 155 kr for 8,5 ml

● LASplash Cosmetics - Art-ki-tekt Brow Defining Pencil Duo - Endelig et bryn produkt der ikke er en gel eller et mascara-brow produkt. Men det er en blyant! Jeg kan simpelthen ikke bruge andet når jeg ikke har nogle bryn. Så jeg er lykkelig over at jeg har fået et bryn produkt med som jeg rent faktisk kan bruge. Og så er det i en mørk brun farve, så det kunne ikke være mere perfekt. Og den virker til at være "hård" nok i produktet. Altså ikke en fedtet og blød konsistens. For det bliver simpelthen bare for smattet. Men denne vil jeg kunne lave "hår" så jeg kan få mine bryn til at ligne lidt mere realistiske.
Full size (1,47 ml) - Vejl. pris 68 kr

● Comme Deux - #liplove - Vi har tidligere fået denne lip oil i boksen - det var i November forrige år. Der fik jeg den i "Peach" og denne gang er det "Red". Så jeg har heldigvis fået den i to forskellige farver. Det har nu ikke som sådan nogen betydning, da det er meget minimalt hvor meget farve de giver, men man kan ikke få for meget lip oil, så jeg er glad for at have fået endnu en. ;)
Full size (8 ml) - Vejl. pris 129 kr

Alt i alt har det været to meget gode bokse denne måned. Jeg kan bruge alle produkter - eller det tror jeg i hvert fald at jeg kan - så det er helt igennem fantastisk. Jo jeg er pænt træls over at jeg mangler et produkt i Goodieboxen, men jeg ser derfor endnu mere frem til den næste boks hvor vi jo så får en ny makeup palette med og et ekstra produkt derudover. Jeg kunne selvfølgelig godt have bedt om at få tilsendt den palette jeg mangler, men når stort set alle andre har modtaget den smadret, så tror jeg bare at jeg springer over denne gang.

Så nu glæder jeg mig bare helt ekstremt til næste boks. Den skulle gerne ankomme omkring min fødselsdag, så de to ekstra produkter kunne være en lille fødselsdagsgave til mig. Ja alle andre får dem også, men det glemmer vi lige alt om. *Haha*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)