Nu vil jeg starte en velfortjent afslappende weekend

Hold da nu op hvor viser år 2020 sig dog fra dets grimme side af. Jeg er allerede godt træt af det. Men jeg prøver seriøst alt på at få noget positivt ud af alt det lort der konstant bliver smidt i hovedet på mig for tiden. Jeg er blandt andet gået igang med et kreativt projekt, som skal ende ud med at blive et sæt baby milepælskort til Jeanette som skal føde en lille dreng her til Sommer. Jeg håber bare at jeg bliver færdig før han kommer ud og at hun kan få dem før det også. Så kryds fingre for at det vil lykkedes for mig. Og don't worry. Der kommer et DIY indlæg her på bloggen når jeg er færdig og hun har modtaget den pakke jeg er ved at sammensætte til hende. ;)

Der er stadig ikke sket noget mht. mine vandskader i lejligheden og skimmel-problemet er dukket op igen. Så jeg skal i weekenden igang med at spraye det hele ned igen. Men det har været et problem i mange år, så det er ikke noget nyt. Men for fanden hvor vil jeg dog snart gerne have et helt køkken igen så jeg kan bruge mine ting og have ordnet de klamme vægge. Men det bliver nok ikke til noget så længe det her Corona-pis hænger over hovederne på os.

Jeg har også haft mange problemer med mit nøglekort. Det blev pludselig spærret og jeg skulle så vente en uge på en ny kode, men de sendte ikke et nyt nøglekort, så det skal jeg så lige vente yderligere en uge på og jeg skal have bestilt recepter og betalt husleje. Så det er ved at være pænt kritisk. Men det er ude af mine hænder lige pt, så det må ske når det hele bliver løst. Men for fanden hvor har jeg været gal og frustreret.

En positiv ting er dog at vi langt om længe har fået vores varmeopgørelse. Det dårlige er så at hold nu kæft hvor var varmen latterlig dyr sidste år. Og hvad jeg har kunne læse mig frem til, så er det ikke bedre i år. Så jeg skal ikke have varme på hvis jeg kan undgå det til Vinter. Der skal spares lige så meget som jeg gjorde sidste år. Jeg brugte under halvdelen af den varme jeg brugte forrige år, og jeg har fået omkring halvdelen af hvad jeg fik udbetalt sidste år. Så jeg er fucking lykkelig over at jeg stort set ikke brugte noget varme sidste Vinter. For det har reddet mig fra en katastrofe økonomisk. Men det betyder også at jeg ikke har de ekstra penge at købe ting for som jeg gerne skulle have haft skiftet ud nu her. Det når kun lige at dække det hul min psyke har været skyld i på kontoen denne måned. Men det er jeg sku også lykkelig over, for hold nu op hvor har det været hårdt. Nu håber jeg bare at de snart tikker ind på kontoen. Gerne inden den går i minus. :P

Og så er jeg altså ved at få lejligheds kuller. Det er ikke fordi at jeg mangler ting at tage mig til, men for fanden hvor føler man sig fanget. Og det gør mine naboer vist også. I går fik jeg snakket med fire af naboerne enten over sms eller opkald, så jeg manglede da ikke den form for menneskelig kontakt. *Haha* Men i dag skulle der altså lidt mere til. Jeg fik nemlig et lift af viceværten så jeg kunne komme ned efter mad og grus til katten. Jeg forsøgte ellers at cykle derned i forgårs, men det ville mit knæ ikke være med til. Så jeg fik et lift af ham i dag. Og dernede stødte vi så på en af vores tidligere naboer og fik lige en snak med hende også. Så det har været en god dag. Jeg har fået handlet, jeg er blevet luftet, jeg har haft menneskelig kontakt og jeg har fået ordnet lidt praktisk til bloggen. Så nu har jeg fortjent en afslappende weekend. Dog med lidt praktiske gøremål, men det er ikke ting der er super vigtige, men nogen der selvfølgelig ville være rare at få ordnet. Men når jeg det ikke i weekenden, så har jeg næste uge til det. Så ja.. Jeg vil holde weekend nu.

Hvordan har I andre det for tiden?

1 kommentar:

  1. Kan virkelig godt mærke, det trækker tænder ud at gå hjemme alle 4. Alt er jo simpelthen sat på standby, og de mennesker, jeg plejer at snakke med, når psyken driller, ja dem ser jeg jo ikke pt. Håber snart det bliver rigtig hverdag igen <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)