Hår og Vipper skal forkæles takket være HairLust

Reklame for Hairlust - Modtaget til anmeldelse - Indeholder egne meninger.
Mit voldsomme hårtab er heldigvis stoppet, men nu skal jeg så have håret til at gro ud igen og forhåbentlig blive som før - eller bedre. Men det er som om at der ikke rigtig sker noget, selvom jeg tager mine vitaminer dagligt og ikke bruger skadende produkter i håret. Så nu skal der prøves noget mere. Jeg har nemlig været så heldig at Hairlust vil hjælpe mig.

Jeg fik en mail fra dem for lidt tid siden og efter en hurtig snak så blev vi enige om, at jeg skulle prøve nogle af deres produkter. Jeg kender lidt til deres hårvitaminer, da vi fik en prøve med i Goodieboxen på et tidspunkt, og jeg var overrasket over hvor gode de var. Så da jeg blev tilbudt at prøve dem over en længere periode og med opstart af deres kapsler, så blev jeg simpelthen så glad. Og jeg er nu endnu mere spændt på at prøve nogle flere af deres ting. Så lad os kigge lidt nærmere på alle de produkter jeg har fået sendt til test.

Det første er selvfølgelig de vitaminer jeg omtalte lige før. Jeg skal starte op med deres Hair Growth Formula Capsules som virkelig skal booste min hårvækst. Disse har jeg ikke prøvet før, så jeg er spændt på at gøre dem til en fast vitamin-rutine den første måned. Disse indeholder en høj dosis af biotin, zink & agerpadderokkeekstrakt som skulle være med til at styrke håret indefra og tilføje næring til hårsækkene så hårvæksten bliver bedre. Og det er lige præcis det jeg har brug for. Jeg håber især at de stedet hvor håret ikke rigtig vil gro vil blive sat igang igen ved hjælp af disse.

Når den første måned er gået så skal jeg starte på de lækre Hair Growth Formula Gummies, som jeg jo så kender lidt til i forvejen. De er nu sukkerfri og det er fantastisk. Og så smager de altså bare virkelig godt. Hvilket jo gør det lidt mere spændende at spise sine vitaminer hver dag, og så glemmer man dem helst ikke. *Hehe* Disse indeholder også en masse vigtige vitaminer og Biotin og Zink. Disse vitaminer skal hjælpe med at vedligeholde hårets sundhed, og til den tid håber jeg at håret er begyndt at blive normalt igen. Og da jeg har fået to bøtter af disse, så har jeg til hele tre måneders pleje af håret når man tager den første måneds kapsler med også.

Det betyder at jeg om tre måneder vil komme med en update på håret til dem der ønsker at se resultatet. Og så selvfølgelig for mig selv også. Men det er ikke det eneste jeg skal teste når det kommer til håret. Jeg får nemlig lidt mere hjælp via de næste produkter.

Jeg har prøvet en masse hårstyrkende bad-produkter til håret, men jeg har aldrig været så heldig at prøve dem fra HairLust, så jeg er super spændt på at se hvad disse kan gøre for mig. Jeg har fået tilsendt deres Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner sæt og derudover skal jeg også prøve deres Scalp Follicle Treatment & Volumizer spray.

Jeg har naturligt krøl i håret, og det gør at det virker utroligt tørt, og umiddelbart skjuler mit voldsomme hårtab. Men lige så snart jeg styler det og sætter det op så er det super tydeligt at jeg mangler meget af mit hår. Og jeg håber nu at disse produkter kan hjælpe mig med stylingen og looket på håret. Deres shampoo og balsam skulle bringe fugt og næring tilbage til håret, og det har jeg virkelig brug for. De er også velegnet til tyndt, ødelagt og tørt hår, så det kunne ikke være mere perfekt. De er som skabt til mit hår. Hvis de altså virker. ;) Men det skal jo testes fra i dag af.

Sprayen er en leave-in hovedbundsbehandling og den skal masseres ind i nyvasket og håndklædetørt hår. Jeg har ikke prøvet så mange af denne type produkter før, men dem jeg har prøvet har jeg været ret glad for. Så jeg er ret sikker på at denne også kommer til at være god. Denne skulle også give godt med fugt til hovedbunden og det er især godt hvis man har en tør og irriteret hovedbund. Jeg har ikke direkte psoriasis i min, men den er alligevel ret tør til tider og det kan være pænt irriterende. Så jeg har hårdt brug for et produkt som dette. Og ikke nok med at den giver fugt, så indeholder den også mynte som virker stimulerende på blodcirkulationen, hvilket jo også er ret vigtig når det kommer til hårets styrke. Så jeg er virkelig glad for at jeg også har fået lov til at teste denne. Men det stopper ikke der. Denne giver også volume! Åhhh det har jeg virkelig brug for. *Haha* Mit hår er så tyndt og derfor også ret... fladt nogle dage. Og det er altså ikke super charmerende. Så hvis jeg kan skabe lidt fylde i mit hår, så kan det være at jeg ikke synes det er så pinligt at lade det hænge løst længere. Og hvis tykkelsen på mit hår også bliver bedre, så kan det kun blive godt. Så kryds fingre for det. :)

Sidst men ikke mindst så har jeg også fået lov til at prøve deres Eyelash Enhancing Serum. Mine vipper blev også voldsomt påvirket da jeg tabte så meget af mit hår, og det har siden været svært at få dem til at blive lange og pæne igen. Derfor er jeg virkelig glad for at jeg også har fået lov til at forkæle vipperne nu. Så forhåbentlig er det slut med dryssende og konstant knækkede vipper. Eller.. I hvert fald i en periode. Det ville være rart ikke at mangle store sektioner hist og her. Og uden irritation ved brug af vippeserum. Jeg har haft en knapt så fed oplevelse med flere af slagsen, men denne skulle ikke give samme irriteret reaktion på øjnene. Så måske dette bliver løsningen for mig? Jeg er i hvert fald spændt på at se hvordan den er at bruge. I vil med denne også få et før og efter billede når der er gået noget tid. :)

Der vil løbende komme opdateringer mht. disse produkter på min Instagram, og når alt er testet fuldt ud, så vil jeg skive et opsummerende indlæg her på bloggen, hvor jeg kommer med min endelige anmeldelse og billeder fra før og efter. Så hold øje med det. :) Og endnu en gang mange mange tak til HairLust. Dette samarbejde betyder meget for mig. Så tak.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)