Der er fart på her hos mig til trods for at det meste stadig står stille i lille DK

Det kan godt være at det står lidt stille for tiden pga. Corona, men jeg skal da lige love for at jeg nu alligevel synes at tiden går stærkt og at der sker en masse hele tiden. Især her hos mig. Jeg har dog stadig dage hvor pulsen kan slappe af, men de bliver færre og færre. Jeg har sku travlt. *Haha* Så derfor er der også sket en del siden sidst jeg kom med en update fra privaten herinde.

For det første, så lider min konto virkelig for tiden. Jeg shopper simpelthen så meget når jeg er isoleret og sidder og surfer internettet igennem. For hvad skal man ellers tage sig til? *Haha* Men det er altså nok nu. Maj måned har været rigtig slem, og det skal der altså skæres meget ned på til næste måned. Men når det nu er sagt, så har jeg fået købt nogle ret lækre ting til hjemmet, som.. ja.. jeg alligevel ville have købt på et tidspunkt, men nu er det altså købt og jeg behøver ikke at købe mere af den slags fremover. Alle de ting får I at se senere på måneden i mit "Mine køb i Maj 2020"-indlæg.

Telefon møderne med kursusleder og bostøtten er stadig en fast ting hver uge, men nu starter kursus op i Hillerslev igen fra i næste uge af, så det skal nok blive spændende. Og rart at se de andre igen. Også selvom det måske kun er et par få gange vi har tilbage. Men jeg har savnet dem, så det er okay at skulle afsted til det igen.

Jeg var også en tur til Jylland i Søndags for at besøge min søster og min dejlige lille niece. Det er en heldags-tur hver gang, men det var super hyggeligt og jeg kan godt mærke at jeg savner dem når der går længe imellem at jeg ser dem. Og vi valgte faktisk at køre en lidt anden vej end vi plejer på vej derop (vi droppede motorvejen helt), så vi lagde lige 30-50 min ekstra på turen, men sikke da en smuk tur vi kom ud på. Det føltes pludselig ikke som en lang tur i bilen når der er så meget smukt at kigge på. Så det er nok ikke sidste gang at vi gør det.

Og så er der sket ting og sager herhjemme i lejligheden. I tror sikkert at det er løgn, men maleren var sku forbi i går! Jep. Nu sker der endelig noget med badeværelset. Jeg har jo to gange vandskader derude. Den første er efterhånden mange år siden - overboen havde kloakvand stående i ca 20-30 cm højde i over en måned og det sivede ned i alle mine vægge på badeværelse, køkken og gang - og der blev aldrig gjort noget ved det. Og så kom den anden vandskade her Nytårsaften og der stod igen vand i badeværelse, køkken og gang. Men det betyder så at væggene derude er blevet super ulækre og nu har jeg fandme fået nok. Nu skal der altså gøres noget ved det.

Det tog dem 4 måneder at ordne mit køkken (som ikke er 100% færdigt endnu) og det har taget over 5 måneder at få maleren forbi for at ordne væggene i gangen og badeværelset. Men hun har intet hørt om det før for et par dage siden. Pis-udlejer. Det er simpelthen uprofessionelt. Men ja. 5 måneder efter og nu er hun endelig på banen.

I Mandags tømte jeg badeværelset 100% for alt. Der er så tomt nu! Og så var maleren forbi i går for at se hvor slemt det ser ud. Væggene skal skrabes så strukturen kan komme væk og så skal der vurderes om det ser slemt ud indenunder eller om det er nok at forsegle, grunde og male ovenpå. Jeg håber virkelig på at det bare bliver det og at der ikke skal ligges mere arbejde i det. For jeg kan jo ikke rigtig komme i bad og benytte mig af badeværelset i flere dage imens der arbejdes derude. Så hvis det ender med at trække ud, så forvandler jeg mig hurtigt fra gnu til slummonster og det ønsker jeg ikke. Og jeg kan ikke bruge min psoriasis medicin imens, da det er noget virkelig klistret stads og derfor SKAL vaskes af dagen efter. Så jeg går og kløer voldsomt overalt allerede og det kan hurtigt blive ulideligt hvis der kommer til at gå for lang tid. Så kryds fingre for at det bliver en kort og hurtig proces. :) Finder jeg forhåbentlig ud af i dag når/hvis hun dukker op.

(Update: Selvfølgelig aflyste den *BIIIIIP*! Nu er det blevet rykket til i næste uge, så jeg kan nu slæbe alle mine ting derud igen. Og IGEN rykke det ud når hun skal igang. Medmindre jeg igen skal vente flere måneder på at det bliver startet op. Jeg er RASENDE!)

Så nu er det bare at vente. Jeg har fået handlet ind og nu står den bare på ren afslapning og hygge. Og holde min opererede finger i ro. Altså den jeg fik opereret for 6 år siden. Jeg er begyndt at få sindsygt ondt i den igen og jeg er rædselslagen for at der igen er kommet en knude i min fingerknogle og jeg derfor skal opereres igen. Det vil jeg ikke! Men hvis smerterne blive værre end de er nu - og de er slemme! - så bliver jeg desværre nødt til at få det undersøgt. For jeg kan næsten ikke bruge hånden og det er min... "føre-hånd". Altså.. jeg er højrehåndet og bruger den til alt, og det er den hånd den latterlige finger sidder på. Så jeg er virkelig i problemer. Men jeg må bare tape den ind og håbe at smerterne går lidt i sig selv igen. Kryds fingre for mig, please!

Nå.. jeg vil smutte. Altanen kalder. ;) Ha' en fantastisk dag og god fridag i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)