Colleen Hoover er nu klar med en krimi! - "Mørkt bedrag"

Reklame for forlaget Lindhardt & Ringhof og forfatter Colleen Hoover - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Jeg har altid været meget imponeret over de bøger jeg har læst af Colleen Hoover, og da jeg så at der nu var endnu en Dansk udgivelse klar hos Lindhardt & Ringhof, så måtte jeg bare prøve at få den hjem til anmeldelse. Der er tale om den der hedder "Mørkt bedrag" og det er en lidt anderledes roman end de romantiske af slagsen som hun normalt skriver. Denne er nemlig en krimi. Og jeg elsker jo krimi, så det kunne ikke være bedre for mig. Heldigvis var jeg så heldig at få den sendt hjem og den er nu blevet læst og jeg er klar med en anmeldelse af den. ;)

Lowen Ashleigh kæmper med at få sin karriere som forfatter til at fungere, men det går ikke helt så godt. Men det er hendes egen skyld. Hun vil ikke på signerings ture eller interagere med sine læsere på sociale medier - hun vil faktisk helst ikke have respons fra læserne, for hun er sikker på at de ikke har noget godt at sige om hendes bøger. Og det går ud over hendes succes - eller manglen på den. For ingen kender til hende. Men det kan der hurtigt blive ændret på.

En dag får hun et ret vildt jobtilbud. Et jobtilbud som måske vil være trinbrættet videre i hendes karriere. Hun skal færdiggøre de kommende bøger i en succesfuld og fantastisk serie af bestsellerforfatteren, Verity Crawford, under pseudonymet Laura Chase. Hun kender ikke selv til serien, så hun står faktisk lidt på bar bund, men pengene er bedre end dem hun tjener nu. Så selvom det er angstfremkaldende, så takker hun ja til tilbudet. Men det sker først efter at hun møder den berømte forfatters mand. Den interessante og sexede Jeremy Crawford.

Et voldsomt uheld indleder deres første møde, og årsagen til jobtilbudet er også grundet et grimt uheld. Verity kan nemlig ikke selv skrive sin serie færdig. Hun var i et grimt færdselsuheld og er stort set uheldbredelig. Derfor er der brug for at Lowen tager over hvor Verity slap. Men det bliver ikke nemt. Som sagt så kender hun ikke til serien, og det viser sig også hurtigt at Veritys kontor er ét stort rod og det lader ikke til at der ligger nogle noter eller idéer nedskrevet som hun kan bygge videre på. Så hun bliver nødt til at flytte ind hos familien imens hun arbejder på at få lavet de nye udkasts til bøgerne. Men allerede fra første dag dukker der uhyggelige ting op til overfladen. Ting der er sket i familien og Lowen får svært ved at koncentrere sig om det hun er blevet ansat til.

En ufærdig selvbiografi dukker frem fra gemmerne, og Lowen får indblik i alle de uhyggelige ting der er sket. Rædselsvækkende ting. Uheld, dødsfald, mord og bedrag i største kaliber. Lowen ved ikke om hun skal vise Jeremy sit fund eller om det kun vil gøre det hele værre. Det gør det heller ikke nemt da hun også er begyndt at få følelser for denne mand hun nu bor under samme tag med. En gift mand. En mand med en kone der stort set er en grøntsag. Eller er hun nu virkelig også det? Hvad skete der egentlig med Verity og er hun stadig igang med at bedrage sin mand. Kan Lowen overhovedet gøre noget? Eller ville det bedste være bare at forlade hjemmet og aldrig se sig tilbage? Vil hun kunne opgive kærligheden? Eller vil hun kæmpe? I så fald hvad vil prisen så være?

Dette er en virkelig spændende krimi med et skud af romantik, mystik og brainfuck. Ja brainfuck. For der sker ting som virkelig kan få en til at måbe og blive totalt overrasket. Der sker ting helt tiden som bare river en mere og mere ind i historien og gør den umulig at ligge fra sig. Skræmmende ting. Forførrende ting. Og.. sidst men ikke mindst twists som man ikke havde set komme.
Krimi er helt klart en genre som Colleen Hoover - hvis I spørger mig - meget gerne må skrive noget mere indenfor. Jeg er i hvert fald totalt klar på at læse noget mere. ;)

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)