Det har ikke været nogen god start på min ferie - overhovedet ikke

Jeg prøver virkelig at holde ferie og nyde at jeg har fri til at gøre lige præcis hvad der passer mig. Det gør jeg virkelig! Men for fanden hvor er det svært når folk smadrer mine planer og sætter alt på pause for mig. Maleren - the bitch from Hell - er på banen igen og jeg har nu spildt hele 4 dage på den ko. Jeg er vred, træt og... generelt bare pisse ked af at få ødelagt min ferie. Hun skulle komme igen på Mandag, men dukker hun ikke op der, så kommer hun ikke ind her længere. Hun har fucket det malerarbejde op så mange gange nu at det simpelthen er til grin. Og det der med at sætte alt på pause og vente på hende flere dage i træk det er slut nu. Nu gider jeg fandme ikke mere!

Nu vil jeg se om ikke jeg kan få mine aflyste planer "fornyet" til i næste uge og forsøge at få lavet de kreative projekter, som jeg gerne vil have ordnet nu hvor jeg har fri og tid til det. Lidt har jeg dog fået lavet i ventetiden på den maler-ko. (Sorry men jeg er sku så edderspændt rasende på hende) Jeg har nemlig fået lavet lidt ting til Jeanette og den lille ny, som de skal have som gave i forbindelse med navngivnings festen i næste måned. Jeg er ikke helt færdig med det jeg gerne vil købe/lave endnu, men jeg er kommet godt igang. Og jeg er virkelig spændt på at se hvad de siger til det hele. :)

I mellemtiden prøver jeg at holde humøret oppe. Men shit det er svært. Og det kan mærkes på kontoen. Jeg har været slem til at shoppe en del de sidste 3-4 måneder og jeg havde egentlig planer om at det skulle stoppes fra og med i denne måned - eller i det mindste skrues en del ned. Men.. tja.. Mit humør påvirker økonomien og som det ser ud nu, så har Juli virkelig været en lorte måned. *Suk* Dog har mange af tingene været nogle forudbestillinger, så det er ikke det hele der bliver trukket lige med det samme, men alligevel. Det bliver stramt økonomisk de næste par måneder. Så jeg må arbejde på at få humøret op så jeg ikke ender med at gøre det værre. Og det er jo faktisk nogle skønne ting og noget jeg har ønsket mig længe der er blevet bestilt, sååå.. Det kan måske alligevel hjælpe lidt på humøret? Nu må vi se. :P Men damn der skal arbejdes på at spare penge nu.

Så det handler om at aflede mig selv fra at sidde og surfe for meget på nettet. Heldigvis har der været nogle fede film og serier på Netflix som jeg har nydt at se, og så prøver jeg at komme ind i en god læserytme igen. Jeg har en hel del bøger liggende som skal læses og anmeldes, så det er bare med at komme igang. *Hehe* Og så har jeg tre bøger på vej (de forudbestillinger jeg nævnte lige før og en som jeg skal købe når forfatteren er hjemme igen), som jeg også gerne vil læse i år. Så ja.. der er lidt at se frem til og der er tilmed nye sæsoner på vej i serier som jeg elsker på Netflix. Håber ikke at ventetiden bliver for ulidelig. *Haha* Jeg er simpelthen så utålmodig når der er noget jeg glæder mig til. Am I the only one? ;)

Nå.. jeg vil lukke ned for nettet og nyde en god film på flimmerkassen inden jeg hopper i seng. Jeg håber at I derude har en fantastisk weekend og at I nyder tørvejret i disse dage. Også selvom det er alt for klamt varmt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)