En velduftende overraskelse hver måned - Scenty.dk

Som jeg nævnte for noget tid siden, så har jeg besluttet mig for at prøve noget nyt månedlig forkælelse nu hvor jeg ikke længere modtager Goodieboxen. Jeg savner at glæde mig til noget hver måned, og jeg har virkelig længe gerne ville prøve Scenty.dks koncept, såå... nu skulle det altså være. Og da jeg kunne få min første ordre med 50 kr fratrukket prisen, så måtte jeg altså bare prøve at tage chancen. Og i går modtog jeg så min første velduftende overraskelse med posten.

Det er et abonnement som tilbyder at man kan få tilsendt en lille parfumeflaske på 8 ml med posten hver måned og der er tre "pakker" som man kan vælge imellem og de er:

● 1 tilfældig valgt parfume - Med dette abonnement får du en helt tilfældig duft sendt hver måned. Denne "pakke" koster 109 kr om måneden.
● 1 selvvalgt parfume + 1 tilfældig valgt parfume - Med dette abonnement får du en valgfri pafume du selv vælger iblandt sortimenet og en helt tilfældig valgt duft sendt hver måned. Denne "pakke" koster 149 kr om måneden.
● 1 selvvalgt parfume - Med dette abonnement får du en valgfri pafume du selv vælger iblandt sortimenet sendt hver måned. Denne "pakke" koster 129 kr om måneden.

Der er ingen binding så man kan afbryde medlemskabet når man ønsker det og man kan endda også vælge at springe måneder over. Dét synes jeg faktisk er en fin ting at tilbyde. Min plan var til at starte med kun at prøve det i et par måneder, men jeg tror godt at jeg kunne finde på at prøve det i en lidt længere periode - måske året ud. Og jeg kan jo vælge at sætte mit abonnement ned til en af de mindre "pakker" efter et par gange hvis det er. Lige nu har jeg "pakken" med to dufte.

Da jeg selv kan vælge den ene duft i den "pakke" jeg har valgt, så besluttede jeg mig for at vælge duften "Clean - Skin" som den første denne måned. Jeg kender den duft og den er okay god. Det var et lidt safe valg, men jeg vil jo gerne lige prøve det af. Jeg ville egentlig gerne have valgt en Efterårs-duft, men jeg kender ikke til ret mange af de 37 forskellige dufte de pt. tilbyder. Så det blev mit selv-valg her i September måned. :)

Den anden duft er så en tilfældig og denne gang modtog jeg "Chloé - L'Eau". Denne er meget Sommer-agtig og dufter af blomster men har stadig noget friskt over sig. Det er ikke en som jeg selv ville have valgt, men den er faktisk ikke helt dum. Så den er jeg helt okay med at have fået som den anden parfume. Jeg skal i hvert fald nok få den brugt.

Man modtager også et etui til parfumerne. Et fint lille hvidt et med logo påklistret. Dog er der kun én i pakken - og jeg gætter på at det kun er med i den første ordre - men man kan vælge at købe et ekstra med efter behov. Parfumeflasken sidder fint i det, men kan godt falde ud hvis ikke man passer på. Her ville et "klik"-system være fint, men det vil gøre det svært at skifte flaskerne ud, så... tja. Jeg ved ikke lige hvordan man kan løse det problem. Men etuiet har en "twist"-funktion som fører spray-toppen på flasken op og tilbage ned i etuiet igen efter brug. Dét er skisme smart!

Men dette er altså det jeg skal hygge mig med i de næste par måneder. Jeg ser frem til at prøve flere skønne dufte af og måske endda finde min forever-duft. Hvem ved? Det må tiden vise. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)