#Blogtober: DIY - Efterårs krans

Da jeg gik mit Efterårs pynt igennem i kælderen fandt jeg nogle sorte blade som jeg ikke havde set i mange år, og som jeg faktisk troede at jeg havde fået smidt ud, men heldigvis var de gemt i bunden af en kasse. Og det gav mig idéen til at prøve at lave en krans hvor jeg kunne bruge dem.

Dette års krans er super simpel og det samme gælder så derfor også de ting jeg har brugt til at lave den. Jeg har nemlig brugt følgende: En naturkrans, blade i sort og gyldne farver, plastik agern, ståltråd, noget at klippe det over med og nogle flagermus silhuetter i plast. Jeg startede med at tilføje noget ståltråd til bladene og agern så jeg kunne vikle dem i og om kransen.

Der er ikke så meget at skrive om dette punkt, men jeg fik viklet blade og agern omkring kransen i en tilfældig rækkefølge, men stadig sørge for at det blev jævnt og nogenlunde naturligt. Jeg kunne sagtens have fyldt kransen ud, men jeg er mere til det "ufærdige" look, så jeg koncentrerede mig om den nederste del af kransen. Sådan lidt forskubbet til den ene side - altså så bladene går lidt længere op ad den ene side end den anden. Skævt you know?! ;)

Til sidst tilføjede jeg flagermusene til toppen og så var kransen færdig og klar til at blive hængt op. Som sagt er den super simpel men stadig super fin hvis jeg selv skal sige det. Og man kan jo selvfølgelig tilføje det man selv ønsker når det kommer til pyntet på kransen. Måske man kunne tilføje nogle små mini græskar og nogle grankogler, eller måske holde sig til én farve... Mulighederne er mange. Men sådan her kom min krans altså til at se ud i år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)