#Blogtober: Mine Efterårs bekendelser

__ Jeg har altid ønsket at min fødselsdag lå i Oktober måned.
Ikke at jeg har et problem med at jeg blev født i Maj måned, men åhhhh jeg er så meget et Efterårs-menneske, så jeg føler at jeg burde være blevet født på denne årstid - især i Oktober måned. Jeg har nemlig altid drømt om at holde fødselsdagsfester med temaer som "Halloween", "Efterår", "Vampyrer", "Hekse" osv osv osv... Og sådan har jeg det faktisk også nu i mit voksne liv. Det kunne seriøst være så fedt. Men sådan skulle det altså ikke være for mig. :P

__ Jeg ville elske at bo i nærheden af en græskarfarm.
Det ville være fedt med sådan en nabo. For det første kunne man få fingrene i lige så mange græskar man ønsker til en sikkert fantastisk pris og man kunne tage en masse fede billeder på sådan en farm. Og hvis farmen tilmed bød på de såkaldte "Hay rides/Corn Mazes" hvor man blev skræmt og ført igennem mørke uhyggelige oplevelser og "Farmer Markets" hvor de solgte æble cider, tærter osv.. Aih men altså det ville være en drøm.

__ Jeg savner virkelig at min hjemby gør mere ud af Efteråret.
Det er faktisk ved at være utroligt mange år siden at min by gjorde noget ud af denne årstid. Og det var kun det ene år de gjorde noget. Der var græskar overalt i bybilledet og andre gyldne dekorationer og det så simpelthen så fint ud overalt. Det gjorde mig så glad hver gang jeg nærmede mig midtbyen og jeg var ude og gå flere ture det år. Men det er som sagt mange år siden de gjorde det og jeg ønsker virkelig at de ville gøre det til en fast ting hvert år. Det ser jo så skide godt ud.

__ Jeg er røv misundelig på folk bosiddende i andre lande...
... hvor de kan købe Efterårs-sager allerede i August/September måned. Især fordi de ting de har og kan få fingrene i er så super fede og lige hvad jeg selv er ude efter når det kommer til dekorationer osv. Og det gælder både til Efteråret og Julen. Hvorfor kan vi herhjemme i lille kedelige Danmark dog ikke bare tage os sammen og få den slags ting på hylderne i butikkerne? Folk ville sætte så meget mere pris på dem og årstiderne hvis det blev taget mere alvorligt. :P

__ Jeg har brug for Efterårs-elskende venner.
Venner der ikke bor for langt væk og som jeg så kan arrangere (u)hygge-filmaftner med. Måske endda også forskellige udflugter. Foto-ture, hyggelige roadtrips og andre Efterårs-ting. Jeg er ikke en spontan person, men det kunne måske være en smule anderledes hvis jeg havde folk i nærheden jeg kunne være spontan med og... som også ville ud og opleve lidt forskelligt og gå all-in på Efterårs-hygge. Eller uhygge. *Hehe* Se dét ville satme være lækkert. Så kunne jeg få indfriet mine drømme når det kommer til denne årstid.

__ På denne årstid har jeg altid en eller anden form for "baggrundsstøj" i baggrunden.
- Der er ikke tale musik numre fra forskellige kunstnere, men sådan noget baggrundsmusik eller -lyde. Fx. uhyggelig stemningsmusik fra film, klassiske Halloween musik eller "baggrundsstøj" i form af lyde der passer til årstiden. Jeg er især glad for at have lyde fra YouTube kanalen "Autumn Cozy" kørende i baggrunden. Det er sådan lidt ASMR agtigt, men i mere naturlige omgivelser. Sindsygt lækre lyde at have i baggrunden når man læser, laver kreative projekter eller skal have en lur.

__ Jeg ville ønske at "tage på spøgelses-jagt" var a thing herhjemme.
- Der er godt nok nogle grupper herhjemme der gør det, men det er sjældent noget vi hører om. Og jeg synes faktisk også at det de laver er ret tamt. Jeg vil skræmmes og jeg vil have beviser og ikke kun gæt på at der er noget. Så det kræver selvfølgelig også at der rent faktisk er steder herhjemme som virkelig spøger og som man så kunne besøge og undersøge. Ja jeg tror på den slags og jeg har selv oplevet en del der beviste at der er mere end vi går og tror omkring os. Men jeg ville ønske at vi herhjemme havde steder som var lige så aktive som mange andre lande har. Åhhh det ville være en drøm at kunne være med til at opleve sådanne ting.

__ Jeg ville ønske at vi kunne få "Pumpkin Spice" produkter herhjemme.
- Det er så sjældent at jeg finder noget med smag af Pumpkin Spice herhjemme. Selv ting med æble og kanel er en sjældenhed. Det er virkelig synd for hold da op hvor kunne det være rart at hygge med i Julen. For at gøre årstiden lidt mere speciel og Julet. Men nej.. Sådan er det bare ikke. Vi er sku efterhånden ret kedelige i Danmark når det kommer til at hylde og fejre de forskellige højtider med lækre ting. Jeg ville virkelig ønske at der snart skete noget på det punkt.

__ Efteråret er den årstid hvor jeg har det allerbedst.
- Ikke sagt at jeg ikke har dårlige dage på denne årstid - for det har jeg - men det er nu hvor jeg føler mig allerbedst tilpas og mest som mig selv. Farverne, duftene og temperaturen er mere mig lige nu og nu kan jeg endelig gå i det tøj jeg elsker allermest - lag-på-lag outfits. Lange bukser med vidde i benene, store trøjer og cardigans, ponchoer, tørklæder osv. Sådan lidt "Hygge-Witchy". Åhhhh det er så rart endelig at føle sig godt tilpas i det tøj man har på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)