Blogger krise og planlægning af Julen og det nye år

Oktober er slut og det betød også at al min Efterårs pynt skulle ned i kælderen og designet på bloggen skulle skiftes ud. Og det med designet skulle hurtigt vise sig at være katastrofalt! Blogger har været så snotlatterlige at de har ændret brugerfladen helt og det gør det super besværligt at skrive indlæg som det var før, og at designe sin blog er blevet så vanvittigt begrænset. Og jeg HADER det! Alt blev totalt ødelagt da jeg ville skifte min baggrund ud og jeg måtte bruge mange timer på at få det bare nogenlunde som før, men på ingen måde som det skulle/plejer at være.

Uanset hvordan jeg lavede min baggrund så ville den ikke fylde det ud og jeg kunne ikke justere i noget som helst. Derudover blev de gemte justeringer slettet hver gang man ville ændre baggrunden. Så jeg måtte bruge ufatteligt meget tid på at justere i farver, kanter, baggrunde osv hele tiden og jeg var seriøst ved at smadre computeren fordi jeg blev så pisse hamrende træt af det hele.

Derfor måtte jeg bruge endnu et par timer på at finde på en anden løsning. Jeg måtte droppe min baggrund og forsøge at lave et toplogo der kunne opveje mit store tab. Og nu er der gået et par dage og jeg er så småt begyndt at vænne mig til den nye måde bloggen er blevet sat op på. Og nu er jeg faktisk okay med det. Men det ændrer ikke på at man stort set ikke har nogle muligheder for at være kreativ mere. Og det er jeg pænt træt af.

Og som nævnt før, så er Efterårs pynten blevet slæbt ned i kælderen. Det betyder også at Jule pynten er blevet taget med op i lejligheden i stedet for. Og ved I hvad? Jeg er sku begyndt at pynte lidt op. ;) Jeg tror ikke det bliver helt som sidste år, men jeg går og tester mig lidt frem i disse dage. Og så er jeg stadig på jagt efter lidt småting som jeg gerne vil se om ikke jeg kan finde i år. Men jeg glæder mig til at blive færdig så jeg kan få taget billeder til et indlæg i December. ;)

I dag fik jeg endelig købt et "nyt år" til min kalender, så nu kan jeg gå igang med at forberede mig på 2021 i den. I dag gik jeg fx igang med at lave trackere på hver dag. Det er noget der kommer til at tage en del dage, men det er så meget tiden værd, for jeg bruger den tracker hver dag. Derudover fik jeg også lavet nogle andre praktiske ting som jeg plejer at have i min kalender og over de næste par dage skal jeg have lavet de sidste ting. Så det bliver et kalender-projekt til hele ugen.

Men nok om det. Jeg vil lave mig en kop varm choko-mokka, fråde en trøffelstang og så vil jeg stene noget Netflix. I morgen bliver en meget praktisk dag og så vil jeg faktisk begynde at kigge lidt på Julekalenderen til bloggen igen. Jeg håber I glæder jer til lidt Julet stemning her på bloggen i December måned. Jeg håber i hvert fald at I vil kigge forbi en gang imellem.

2 kommentarer:

  1. Har du overvejet, at få dit eget domæne med evt. wordpress, så har du muligheden for at udfolde dig som du vil?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har skam mit eget domæne og jeg har prøvet wordpress før og det skal jeg aldrig igen. Det er for mig værre end blogger er blevet. Så jeg får det bedste ud af det som det er lige nu. Ville bare ønske at de ikke havde taget beslutningen at fucke så meget op i brugerfladen og bare ladet brugerne have muligheden for stadig at kunne vælge "den gamle måde".

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)