Anmeldelse af serien "Bow Street" af Lisa Kleypas

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Lisa Kleypas - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Jeg er fascineret af disse 1600-1800-tals historier og når de er blandet med en masse romatik, mysik og krimi, så er jeg altså bare solgt! Og nu har jeg igen fået lov til at læse og anmelde en sådan serie igennem Flamingo. Det er 1800-tals serien "Bow Street" af Lisa Kleypas og jeg har virkelig set frem til at få den læst. Og nu er jeg så klar med en anmeldelse også. ;) Here you go!

Grant Morgan - en berygtet Bow Street Runner agent - bliver kaldt ud til et gerningssted. En kvinde er druknet i Themsen og det er hans opgave at finde morderen. Men sagen tager en uventet drejning. Den døde kvinde i vandet er ikke død. Og han kender hende. Vivien Rose Duvall - en kurtisane som han både er tiltrukket af men også virkelig gal på. Hun har nemlig ydmyget ham og han vil gerne have hævn. Men hun har mistet hukommelsen så han må vente til hun får den tilbage igen. Indtil da vil han finde ud af hvem der har forsøgt at myrde hende.

Jo mere han lærer denne kvinde at kende jo mere falder han for hende. For hun opfører sig ikke som den gamle Vivien. Men det er da hende. Ikke?! Selv Vivien er begyndt at komme i tvivl om hun er den alle påstår. Og da morderen dukker op igen begynder hukommelsen at komme tilbage. Intet er som de troede det var. Men kan Grant redde den kvinde han elsker før det er for sent? Og vil hun i så fald også have ham?

Min Goodreads rating:


Sophia Sydney planlægger at hævne sin brors død og derfor søger hun jobbet som assistent for chefen for Bow Street Runners. Chefen, politidommeren Ross Canon, er nemlig den person der er skyld i at hendes bror blev sendt afsted på et fængselsskib hvor han senere døde. Hun er selv på flugt fra et fejlslagen forhold og hun vil nu bruge alle sine kræfter og tid på at få retfærdighed for hendes bror. Ross skal ødelægges. Hans job og følelser skal igennem kødhakkeren.

Hun får han overtalt til at ansætte hende og så skal hendes plan skydes igang. Men for hver dag hun tilbringer tid sammen med ham, jo mere tvivler hun på at hendes plan vil lykkedes. Han viser sig hurtigt slet ikke at være som hun havde troet. Han er slet ikke så følelseskold og brutal. Og selvom det var planen at hun ville forføre ham før hun lod øksen falde så bliver hendes egne følelser mere og mere ægte. Tiltrækningen imellem dem er ikke længere en de begge kan ignorere. Men hvad gør hun hvis han opdager hendes egentlige grund til at hun har opsøgt ham? Og hvem hun i virkeligheden er?! Vil deres følelser for hinanden være stærke nok til at vinde over de løgne deres forhold er blevet bygget op af? Og hvad med hendes bror? Vil han spøge i skyggen og være dødsstødet for dem?

Min Goodreads rating:


Nick Gentry har lagt sit liv som kriminel bag sig da han har fået job som Bow Street-agent og selvom det er svært at lægge sit liv om, så sætter han pris på at der stadig er spænding og jagt i det han laver. Og da han bliver hyret til at finde en kvinde der er stukket af fra et tvunget ægteskab som en ekstra opgave, så takker han straks ja. Det burde være lige til for sådan en som ham.

Men det skal hurtigt vise sig at være sværere for ham end først antaget. Han finder hende godt nok, men.. Charlotte Howard er altså mere spændende end selve opgaven. Og han bliver hurtigt tiltrukket af hende. Da det viser sig at hun er villig til at gøre hvad som helst for ikke at blive bragt tilbage til det arrangerede ægteskab, bliver Nick nysgerrig. Nu også mere opsat på at han vil have hende for sig selv. Så da hun foreslår en løsning som han ikke havde set komme så vender det op og ned på det hele. Men vil de kunne få det til at lykkedes?

Lottie vækker følelser i Nick som han aldrig troede at han ville opleve og hun begynder også langsomt at tro at der måske vil være en god fremtid i sigte for hende. Men Nick gemmer på en grim hemmelighed som han ikke er villig til at dele med hende, og da hendes egen dæmon dukker op og truer med at smadre det hele, så skal de gøre op med dem selv, om de kan åbne op for hinanden og tage imod det de hver især har at tilbyde hinanden. Ellers vil der ikke være nogen fremtid for dem sammen. Men vil det lykkedes dem? Eller er deres dæmoner for stærke?

Min Goodreads rating:


Jeg elsker elsker elsker at disse tre bøger har så tyk en råd tråd imellem sig. De befinder sig indenfor nogenlunde samme tid og så er hovedpersonerne i hver bog nogen der har forbindelse til hinanden. Så man møder dem alle på en eller anden måde i hver bog og det gør at man føler man allerede kender dem lidt når man går videre til den næste bog i rækken. Fantastisk måde at opbygge en serie på.

Vi starter hos den berygtede Bow Street Runner agent, Grant. Derefter følger vi hans chef, politidommeren Ross. Og til sidst følger vi Ross' nye hustrus (SPOILER) bror, Nick (født John). Der er et dejligt flow over serien og jeg er virkelig imponeret. Jeg ville ikke have noget imod at læse samme type serie igen. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)