#BlogXMas: Min Juleaften og Julegaverne

Glædelig Jul alle sammen! Eller... glædelig bagjul i hvert fald. ;) Jeg håber at I havde en god dag og aften i går og at I fik holdt en corona-sikker juleaften. Vi gjorde i hvert fald alt hvad der var muligt for at gøre det i min familie. Vi blev testet for corona i Tirsdags for at være sikre på at vi i hvert fald ikke slæbte det med os, da jeg pludselig blev gjort opmærksom på at min underbo og hans mor er blevet smittet. Så for at sikre mig at han ikke havde nået at smitte mig, så blev vi testet. Heldigvis var vores tests negative. Så vi kørte mod det Jyske for at fejre julen hos min søster, hendes kæreste og min skønne lille niece. Vi har alle holdt os mest muligt i isolation, så det var rart at kunne tilbringe julen sammen uden at være angst for eventuel smitte.

Min søsters stil er super traditionel når det kommer til Jul og det synes jeg er virkelig hyggeligt. Det er nostalgi på højt niveau. Et ægte grantræ, gammel og hjemmelavet julepynt og så har servicen også et super traditionel juledesign. Hvis ikke man var i julestemning før juleaften så blev man det da i hvert fald når man kom hjem til dem.

Julemaden var super lækker, og selvom jeg virkelig savnede min kalkun, så fik vi for første gang en and jeg var vild med. Det er ellers ikke noget jeg er specielt glad for at spise, men den vi fik i går var virkelig lækker. Så det endte med at være helt okay at der ikke var kalkun. Derudover fik vi også en virkelig lækker risalamande og så stod den ellers bare på hygge. Jeg fik en masse timer med sjov og hygge med niecen for mig selv og jeg elsker simpelthen den lille trold. Vi fik simpelthen krammet, grint og fjollet en masse og det var virkelig et af mine højdepunkter for dagen.

Det var en lang dag og jeg kan virkelig godt mærke det i dag. Jeg havde det som om jeg havde tømmermænd da jeg stod op, men jeg fik samlet mig nok til at tage julepynten ned (Ja jeg har taget den ned ret tidligt denne gang) og fik pyntet op til et lidt mere "granskov"-agtigt look i stuen. Så der er stadig grantræer hist og her og nogle snedækkede grankogler. Så vinterpynten har erstattet julepynten og jeg kan nu have det oppe lidt længere.

Jeg fik også lidt julegaver og dem vil jeg vise jer nu.

("Reklame") - Den første julegave modtog jeg på vej ud af døren i går formiddags. Der stod nemlig en pakke på dørtrinet og det var en lille julegave fra Forlaget Flamingo. De havde vedlagt en sød besked og derudover fik jeg en personlig julesok med mit navn på og en ny bog af Erin Watt. Bogen hedder "Den Ægte Vare" og den lyder super spændende. Så den glæder jeg mig helt vildt til at læse. Simpelthen så skøn en overraskelses-gave at få. Tak Flamingobooks!

Af min søster, hendes kæreste og min niece fik jeg den nyeste bog "Spejlmanden" af Lars Kepler og nu skal jeg altså snart igang med den serie. :P Og min søster havde også været henne og lave nogle rondeller og et par karklude i min farve som er miljøvenlige. Fantastisk! Jeg glæder mig til at tage dem i brug efter de har fået en start-behandling. ;) Tak til dem. Ohhh! Den T-shirt jeg havde på i går fik jeg også som en del af min julegave, men den fik jeg ikke taget frem til disse billeder. Men den er super kitch og sjov, så den er jeg også glad for.

Af mine forældre fik jeg en ny køkkenkniv som jeg virkelig har haft brug for længe, nogle karklude, en pakke af mine favorit kuglepenne og en chromecast. Chromecasten er jeg meget spændt på at tage i brug for at se om jeg kan få det til at virke og om min telefon overhovedet vil virke med den. Den vil være perfekt til soveværelset da jeg pt. kun kan se DVD-film derinde. Så jeg håber virkelig at det vil virke. Så mange tak til de gamle for gaverne.

Nu vil jeg finde noget mad.. Har endnu ikke spist noget. Og jeg kan godt mærke at jeg virkelig har brug for at spise noget. Og så vil jeg stene noget Netflix og Disney+ resten af dagen. Bare slappe 100% af. Det bliver skønt. Ha' en fantastisk weekend alle sammen!


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)