#BlogXMas: DIY - Hængende Julekrans

Jeg elsker at lave forskellige kranse, og det er ikke kun kranse der kan hænge på en dør eller væg, men også dem der kan hænges op i vandret position. Jeg har før haft sådanne kranse på bloggen og i dag har jeg endnu en DIY på sådan en til jer.

Til denne krans har jeg brugt en naturkrans, noget bånd med blade, en lille lyskæde, falske bær, en saks, noget tråd og nogle prismer, stjerner og falske agern til vedhæng på kransen. Man kan også lave en krans udelukkende med små snefnug, små julekugler eller andet fra dine gemmer. Mulighederne er mange. Og man kan også bruge en krans med gran hvis man er mere til det look.

Det første jeg gjorde var at vikle lidt bånd med blade rundt om kransen for at få lidt grønt ind i denne krans. Og derefter viklede jeg nogle af de falske bær rundt tilfældige steder. Jeg fandt så noget grøn tråd frem og viklde det omkring kransen så jeg til sidst kunne hænge mit vedhæng på i forskellige dybder og længder inden for kransen. Ved at gøre det i sådan et stjernemønster kan man få mere fyld på sin krans hvilket jeg synes er fint. Og så blev lyskæden viklet om og fastsat øverst.

Og så skulle alt vedhænget bindes på kransen. Jeg valgte både at binde det på den grønne tråd indenfor kransen og tilføje nogle små kroge på selve kransen og putte lidt vedhæng på der. Vælger man krog-metoden som jeg, skal man være opmærksom på at det vedhæng der hænger fra dem ikke sidder fast og altså nemt kan "vippe af" hvis kransen hænger et sted hvor den er udsat for meget vind eller at man selv støder ind i den.

Og det var så min hængende krans. Jeg har valgt at hænge den fra min spisebordslampe. Altså indeni den. Den hænger lige lidt under kanten af lampen så man kan se kransen men hvor batteriet fra lyskæden sidder skjult. Og når den er tændt så giver den simpelthen det mest hyggelige belysning om aftenen. Jeg er blevet ret glad for resultatet - også selvom det var en kamp at hænge den op og jeg svedte den samme mængde som jeg ville gøre under hård træning. *Haha* Men nu hænger den hvor den skal og pynter rigtig fint over spisebordet. ;)


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)