#BlogXMas: Min juledag i billeder

I går besluttede jeg mig for at tage billeder igennem hele dagen så jeg kunne lave et "Min juledag i billeder"-indlæg i dag. Jeg havde planlagt en 100% hyggedag derhjemme med julefilm og snacks, men halvvejs igennem dagen blev planerne ændret. Og så glemte jeg sku at tage billeder. :P Det er så typisk mig. Men lidt billeder kom der dog ud af det.

Jeg startede med en lille handletur da jeg stod op og der opdagede jeg at der var 50% på juletingene, så jeg kunne ikke lade være med at købe lidt med hjem. Især en krans og nogle kugler jeg har savlet lidt over siden de blev lagt på hylderne. Jeg fortryder dog at jeg ikke købte lidt mere, men det kan være at jeg er heldig at finde mere næste gang jeg er nede og handle. Hvis ikke så er det også okay. Pakkelegs gaverne fik jeg også købt færdig og pakket ind i dag og så stod den ellers bare på lidt hygge. Indtil min far ringede og spurgte om jeg ville spise med. Så ud af døren med mig. I det fine næsten skyfrie vejr.

Jeg har også haft en DIY i bladet "Hendes Verden" igen og den artikel havde min mor gemt til mig. Det er min fine og simple julekrans fra 2017. Jeg skulle gerne have haft en mere med i bladet men den har jeg ikke set. Derudover har jeg jo tidligere haft flere DIYs i bladet og det er desværre ikke alle jeg har liggende udklip af, men det er nu ret sjovt at se sine kreative sysler i et ugeblad. :P

Da jeg kom hjem igen om aftenen stod den på "Vild med dans"-finalen og en kop Cinnamon Bun Latte fra Nescafé, som jeg fandt da vi var et smut forbi Netto på vej hjem, og min julekalender-slik. Så en perfekt afslutning på en rar dag. Og da jeg hoppede i seng smed jeg en julefilm på flimmerkassen som jeg kunne ligge og slumre hen til.

Jeg håber at I også har haft en god weekend indtil videre. ;)


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)