Min 2021 Kalender - Tilføjelser og Personlige Trackere

Nogle gange savner jeg at sidde og rode lidt med en Bullet Journal, men jeg har bare ikke længere tiden og overskudet til at opbygge en fra bunden af. Derfor køber jeg en kalender års-pakke i Føtex hvert år og bruger den som "skabelon" for min kalender det kommende år.

Derudover tilføjer jeg lidt ekstra sider og en lille tracker på hver dag i selve kalenderen. På den måde får jeg gjort den 100% personlig og lidt "Bullet Journal"-agtig. Det tager selvfølgelig også lang tid at gøre, men det er det værd. Og ved at gøre det behøver jeg ikke at sætte tid af hver måned på at gøre kalenderen klar. Og med en lille personlig forside så er den klar til at tages i brug.

Jeg har også lidt faste ting i kalenderen som jeg flytter med rundt jo længere ind på året jeg kommer. Jeg har i år som noget nyt valgt at lave en lille lineal som jeg kan bruge til at strege ting ud i kalenderen med. Før har jeg bare "kradset" ud med en kuglepen, men det ser altså bare så rodet og sjusket ud. Så i år tror jeg at jeg vil prøve at gøre det mere "rent". Og jeg har lavet et lille snit ved hvert "hul" så jeg kan trække den af uden at åbne spiralerne hver gang. Nu håber jeg bare at jeg husker at bruge den når nu jeg har den til rådighed.

Derudover har jeg valgt at tilføje lidt "halve sider" som jeg også kan rykke rundt med. Jeg plejer at have en masse post-it sedler hist og pist for at holde styr på div. ting, men denne gang har jeg lavet det på denne måde. Det ser pænere ud og er nemmere at overskue. Jeg har valgt at kunne holde øje med og planlægge mine boganmeldelser på bloggen, skrive idéer til og planlægge nye makeup looks og så har jeg selvølgelig også en huskeliste og en liste over ting jeg har på vej med posten. Post-listen bliver nok ikke så hypigt brugt fremover, da jeg ikke længere kan købe de ting jeg plejer, men på denne måde har jeg styr på hvad der er på vej og hvad jeg har modtaget.

Og som I kan se, så har jeg tegnet en lille tracker ind på hver dag. Dét var noget der tog en del dage at færdiggøre, men nu hvor det er færdigt, så behøver jeg ikke at tænke på at huske at få det gjort hele året igennem. Så det er fantastisk. Disse trackere er faktisk ret vigtige for mig, da jeg har ret svært ved at huske ting, så på denne måde kan jeg minde mig selv om det.

Notes-siderne plejer at sidde bagerst i kalenderen, men det gør også at jeg sjældent får kigget på dem eller brugt dem, så derfor har jeg denne gang valgt at sætte dem forrest i kalenderen. Den første personlige side jeg har valgt at tilføje er en månekalender. Både for 2021 og 2022. Jeg har godt nok også skrevet fuldmåner og nymåner ind i selve kalenderen, men på denne måde kan jeg have et overblik over de kommende fuldmåner og nymåner. Det er ikke noget der betyder ret meget for mange, men jeg synes det er hyggeligt at følge med i. Især når de falder på specielle datoer som det fx gjorde i år. Der var der fuldmåne på Halloween og det sker altså ret sjældent.

Jeg har også valgt at rykke ønskelisten foran i kalenderen så jeg kan fylde den ud efterhånden som jeg finder ting jeg skal have købt eller vil ønske mig til Jul og fødselsdag. Og jeg har også skrevet "To-Buy" på den da jeg for det meste ender med at købe tingene selv, men nu har jeg det hele samlet på én side og det er faktisk rart.

En anden side jeg har valgt at lave er en oversigt over de to ReadAThon weekender som året byder på, og normalt har jeg en masse punkter på den slags sider, men jeg har valgt at holde det super simpelt i år, da jeg ikke altid får udfyldt det hele. Så jeg har valgt kun at tilføje punkter til de udvalgte bøger, de indlæg og posts jeg gerne vil skrive og uploade i forbindelse med ReadAThon og til sidst en status over de bøger jeg får læst og sideantal i det hele. Sidst på året kan jeg så vurdere hvordan det er gået og se om det har været en mere eller mindre god læse-weekend. :)

Sidst men ikke mindst så har jeg valgt at tilføje nogle Netflix-sider. Normalt skriver jeg film og serier ind på de dage de udkommer eller fortsætter, men det bliver utroligt uoverskueligt og jeg var træt af at skulle lede efter dem, så på denne måde har jeg det samlet ét sted og det er nemmere at finde det jeg ønsker at finde en dato på eller tilføje til listen. Da jeg ikke ved hvor meget jeg skal holde styr på har jeg valgt at gøre listen to-årig.

Der kan godt endte med at komme flere sider til, men lige nu har jeg disse. Og det er så sådan jeg har valgt at bygge min 2021 kalender op. :) Har I eventuelt nogle forslag til ekstra sider der kunne være brugbare? Tænker selv en side med idéer til blogindlæg kunne være fin, men det kan jeg altid tilføje.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)