Endnu en ny witchy drømmefanger

I Oktober sidste år besluttede jeg mig for at tage alle mine drømmefangere i vinduet ned og skille dem fra hinanden. Jeg ville nemlig gerne lave mig en ny og mere... "mig" drømmefanger. Og det kom der så min Måne Drømmefanger ud af. Eller.. en solfanger er det nok nærmere. For de er fyldt med prismer og er altså skabt til at sprede solens smukke krystalreflektioner ind i mit hjem. Så de er nok mest solfangere, men er bygget op som drømmefangere. Giver det overhovedet mening? ;)

Men altså efter jeg fik lavet mig min måne solfanger, så gik jeg med idéen om at jeg også ville have en sol solfanger. Så jeg ville have både en måne og en sol hængende i vinduerne. For at repræsentere begge. Men nu hvor det ikke længere er økonomisk muligt at købe materialer igennem eBay og andre webshops uden at der koster spidsen af en jetjager pga. de nye regler, så skulle jeg lige have tid til at acceptere, at jeg skulle betale 5 gange prisen end det kostede mig at lave den første. Og da der ikke er mange Danske webshops der forhandler det jeg skal bruge så var det ikke nemt at købe det hjem. Og det viste sig også at det failede brutalt med den første prisme ordre.

Produktbeskrivelsen var direkte løgn. Prismerne skal være lavet af glas for at de kan fungere som planen, og det stod der også at de var. Men de var i den ringende plastik kvalitet og ville aldrig have kunnet fungere. Jeg blev pænt skuffet da jeg fik den bestilling hjem. Og jeg havde nu kun én mulighed tilbage. Én webshop. Og det viste sig at være alle de ekstra penge værd. For de havde de helt rigtige prismer. Dog ikke de små jeg ville bruge rundt omkring, men de dråbeformede havde de og det var også de vigtigste. Og de kom endda allerede dagen efter jeg bestilte dem.

Jeg ville egentlig have vist jer processen i min skabning af denne solfanger, men jeg nåede aldrig at tage billederne undervejs. Derfor har jeg kun kunne tage billeder af det endelige resultat.

Da den skal repræsentere solen lavede jeg den lidt anderledes end den der ligner en måne. Denne er fyldt helt ud i ringen og der er prismer spredt ud over hele nettet. Derudover fandt jeg de sidste istap prismer jeg har liggende og bandt dem yderst på ringen, så der dannes "stråler". Solen stråler. You see? ;) Og så skulle de smukke regnbuefangende prismer tilføjes i snorene forneden. Det gør at den nu passer perfekt sammen med månen da de har netop den del tilfælles.

Og nu er den færdig! Og hænger fint ved siden af månen. Jeg ved endnu ikke hvor god den er til at fange solens ståler, da ikke alle krystaller er dem jeg ønskede at bruge, men hvis den bare fanger lidt så er jeg tilfreds. Om ikke andet så hænger den og pynter fint. What do you think? ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)