Så er det blevet tid til en omgang ReadAThon igen

Så kom ReadAThon-dagen endelig! Jeg har de sidste par dage forberedt mig til denne weekend - så meget at jeg faktisk ikke har behøvet at gøre andet i dag end, at tage mig et bad, finde noget behageligt tøj frem og bare slappe af indtil det hele går igang lige om lidt.

Jeg fik handlet alt ind i Torsdags og i går stod den på rengøring så der ikke kommer til at være noget jeg liiiiige skal ordne midt i det hele. (Jeg bliver så nemt distraheret - dumme ADD-hjerne) Aftensmaden, mine snacks osv er alt blevet gjort klar, så det kommer ikke til at tage ret lang tid at lave og tage frem. Og mine læse-pladser er også klargjorte så jeg kan sidde flere steder alt efter hvad jeg er i humør til. Jeg er nemlig typen der ofte har brug for at skifte lidt imellem hvor jeg sidder og have forskellige muligheder for at sidde, ligge og læne mig op af. Jeg har bla. gjort min lænestol klar og altanen er også lige til at hoppe ud på hvis vejret bliver godt nok til det. Døren er blevet låst og mobilen er blevet sat på lydløs så jeg ikke bliver forstyrret midt i læsningen. Så kan man næsten ikke blive mere klar, right? ;)

Men hvilke bøger har jeg så besluttet mig for at tage frem til denne weekend? Well.. dem der følger mig på Instagram og som er opmærksomme, har nok set at jeg for en lille måneds tid siden modtog en bogordre, som havde været undervejs i ulideligt lang tid. Og den bogordre indeholdt disse tre bøger i "The Cousins O'Dwyer"-trilogien af Nora Roberts. Historien handler om magi, hekse, (lige efter mit hjerte) magtkampe, arv, kærlighed og så foregår historien i.... IRLAND!!!! Jaaaah! Og flere gange bliver Galway nævnt og det er - hvis I har fulgt mig længe - jo mit hjem i hjertet. Hendes beskrivelser af naturen, pubberne osv får mig virkelig til at savne Irland (Jeg er igang med den første bog allerede - derfor kan jeg fortælle disse ting på nuværende tidspunkt) og jeg har så meget lyst til at tage tilbage og suge det hele til mig igen. Men indtil det bliver muligt så vil jeg "tage hjem" i forbindelse med disse bøger. Og jeg er allerede meget tilfreds. Og de er så små og skønne! Bøgerne altså. Selv den lille håndtaske kan de være i, så skulle jeg ud af døren så er de lige til at tage med. ;) Små lommebøger er altså bare magiske. :P Og disse er magiske med ekstra magi i. Det kunne ikke være bedre. Så ja det er disse bøger jeg har besluttet mig for at nyde denne weekend.

Jeg tror ikke at der er mere at opdatere jer på inden det går løs med 24 timers læsning. (Dog med indskudt søvn i nat for mit vedkommende) Men hvis I ønsker at følge min løbende læsning, så kan I altid følge mig på Twitter og Instagram. Der vil jeg nok ende med at opdatere løbende igennem hele weekenden. Og det er også der I vil kunne komme i kontakt med mig hvis I skulle få lyst til det. Derudover så håber jeg bare at I får en skøn weekend og hvis I selv skal deltage i ReadAThon så håber jeg at I får en god læse-weekend. ;) Happy reading people!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)