Udskudt altanhygge og nu med en ny mobil der virker

Regn regn regn og atter regn. Jeg er ved at være en smuuuule træt af det. Nu fik jeg jo endelig købt blomster til altanen og fik dem plantet i div. potter og hængt op, så jeg kunne gøre det hyggeligt derude, og så kommer regnen og sætter en stopper for altan-hyggen. Øv altså! Jeg havde set meget frem til at nyde dagene derude her i Maj. Men vejrguderne vil noget andet. Så jeg håber bare at det hele ikke ender med at druke og knække nakken i regnen og at det ikke var spild af arbejde derude. Please! Lad os nu snart få noget sol og altan-temperatur. :P

Og nu hvor vejret er så elendigt så har jeg haft mulighed for at nå lidt andet forskelligt herhjemme. Udover det praktiske så var jeg faktisk så heldig at min nye telefon kom en uge før først antaget. Min Huawei har det sidste halve års tid eller deromkring haft en del problemer. Som jeg fortalte om i mit "fødselsdags-indlæg", så havde jeg fået et lille tilskud til en ny og jeg troede faktisk først, at jeg ville få mulighed for at købe en ny om et par måneder. Men efter at have rykket lidt rundt med nogle penge på div. kontoer og "skære" et par udgifter fra i denne måned, så besluttede jeg mig for at prøve at bestille en i denne måned alligevel. Det betyder dog at den står på tun og nudler resten af måneden, men så kan det muligvis liiige køre rundt. Jeg vil kunne mærke det over de næste par måneder også, men forhåbentlig bliver det ikke alt for katastrofalt. Time will tell.

Jeg havde ikke råd til en vild mobil, så efter nogle dages søgen og undersøgelse, så endte valget med at falde på en Samsung Galaxy A21s. Kvaliten af kameraet er ikke super, men det er okay, og så er hukommelsen dobbelt så stor som min Huawei. Desværre er den en del større end den gamle, så jeg har intet etui eller lign. der passer til den, men det må jeg desværre leve med, da jeg ikke længere kan købe den slags ind pga. de nye told-regler. Jeg venter pt. stadig på at modtage mit første cover og noget panserglas, så indtil videre bliver mobilen liggende herhjemme når jeg tager hjemmefra. Jeg skal ikke risikere noget.

Jeg havde faktisk frygtet at det ville blive en kamp til stregen at sætte den op med mine faste apps, indstillinger osv, men det tog kun et par dage og nu er den stort set som jeg ønsker den skal være. Der er stadig et par småting som skal fikses, men det kan godt vente. Men jeg har fået installeret de apps jeg bruger dagligt, apps jeg har savnet, mine personlige ringetoner og sms-toner er blevet overført og sat på, jeg har fået lavet mig en ny baggrund der passer og jeg har fået rettet looket på ikonerne til så de passer til det hele. Phew...

Det at have en telefon jeg kan bruge igen uden problemer er.... fantastisk. Som sagt så har min Huawei haft problemer længe, og jeg opdagede hvor meget man faktisk tager ting for givet med en mobil. Jeg har de sidste mange måneder savnet en masse ting.

_Jeg har savnet at kunne skrive og læse ting på mobilen uden at få smækket advarselsvinduer op i hovedet hver 4. sekund.
_Jeg har savnet at kunne sidde og hygge med spillet "Best Fiends" som jeg ikke har kunne have installeret på mobilen siden sidste Sommer. En tidsrøver men super afslappende.
_Jeg har savnet at kunne optage og poste videoer og tage billeder til Instagram og poste alm. opslag uden at blive forhindret pga. de der dumme advarsler. Bare det at vælge billeder på mobilen nægtede den. Også selvom jeg kun havde ét liggende i galleriet.
_Jeg har savnet at kunne tjekke mine personlige apps uden at telefonen crasher - bla. når jeg brugte netbank, eboks osv.
_Jeg har savnet at kunne modtage sms og opkald - mange kom ikke igennem til mig.
_Jeg har savnet at få besked når folk skrev til mig på Twitter, Instagram og Facebook. Jeg fik til sidst ingen varsler om noget, og kunne heller ikke se det når jeg tjekkede efter. Alt var bare dødt og jeg blev smidt af div. apps hele tiden.

Jeg kunne nævne mange flere ting jeg har savnet, men disse står øverst på listen. Og nu kan jeg det hele igen uden problemer. Jeg har endda kunne installere en - for mig - ny app, som jeg håber at jeg kan få taget i brug og gøre mere ud af. ;) Og så håber jeg på at kunne starte op på at lave mine Reels videoer til Instagram igen. Og poste dem på den anden app også. Så det håber jeg at folk vil tage godt imod når det starter op igen.

Måske den første kommer her i weekenden? ;) Jeg skal i hvert fald nyde et par fridage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)