Jeg er ikke smeltet helt væk endnu

Jeg er langsomt ved at dø i denne ulidelige varme. Jeg forstår virkelig ikke at der findes mennesker der synes at det er rart når alt bare er klamt varmt, alle er svedige og alt bare klistrer sig til en. Ad ad ad! Jeg savner Efteråret og Vinteren. Stod det til mig så blev det aldrig varmere end 15°.

Det betyder så også at jeg stort set intet har kunne holde ud at tage mig til. Jeg var dog en smule sammen med familien i sidste uge op til min fars operation, men ellers har den bare stået på skygge-hygge herhjemme. Og nu hvor jeg har nævnt operationen, så vil jeg da lige kort forklare hvad den gik ud på her på bloggen. Jeg åbnede op for det på Instagram og Twitter nogle dage inden det skulle ske, fordi angsten var begyndt at blive for stor for mig. Min far havde nemlig haft nogle problemer som ledte til at han blev undersøgt på sygehuset og der fandt de så to knuder som ikke skulle være der. Dem fik han så fjernet i Fredags og vi venter stadig på at få svar på om de var god- eller ondartet. Og alt efter hvad svaret bliver, så kan det være at han skal igennem noget kemobehandling. Så jeg har stadig en rest af angst i mig, for det kan stadig vise sig at være skidt. Men.. indtil da forsøger jeg at aflede min opmærksomhed med en masse læsning.

Og læsning bliver der heldigvis masser af tid til resten af ugen. Undervisningen i Mandags var aflyst, bostøtten og jeg havde ikke fået aftalt noget til i dag, og i morgen er online træning også aflyst. Det er som om alle har fået solstik. Jeg klager ikke for jeg kan godt bruge nogle fridage ekstra. ;) På Fredag har jeg dog et par telefonmøder, men udover det - Nada. Nothing. FRI! Fantastisk. :D

Men jeg kan godt mærke at jeg snart har brug for at ses med nogen igen. Ses til noget veninde-hygge eller noget i den retning. Jeg mangler noget socialt. Så forhåbentlig kan jeg snart finde ud af noget med en veninde eller to. Det kunne være så rart. Og så skal jeg have fundet ud af hvornår jeg skal have ferie. Forhåbentlig kan jeg få lagt nogle uger hvor det passer godt med familien så vi kan ses lidt i de dage, men nu må vi se.

Indtil da må jeg se om ikke jeg kan overleve her i den kvalmende varme. :P Og helst ikke smelte alt for langt væk. Cold-showers er der helt klart brug for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)