Sidste udfordring er givet - Tør du tage den?

Reklame for forlaget Nelumbo og forfatter Ella-Maluca Floyd - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Puha det er næsten med en klump i halsen at jeg må indse at serien "Tør du" af Ella-Maluca Floyd nu er slut. Den sidste bog "Emma Jos Søde Kys" er nemlig ude nu og er tredje og sidste bog i serien. Jeg elskede både "Kendras Blind Date" og "Vegas Invitation" og jeg har ventet i spænding på den tredje. Jeg er nemlig faldet pladask for de tre veninder og deres udfordringer.

Jeg har nu fået læst "Emma Jos Søde Kys" og er klar med en anmeldelse. :) Sååå here you go!

Emma Jo kæmper med kærligheden og jobbet og ingen af delene vil lykkedes for hende. Især jobbet går hende meget på. Hun ved at hun er dygtig og gør et fantastisk arbejde, men hun bliver ikke anerkendt og får slet ikke den ros for det som hun fortjener. Så der skal snart ske noget drastisk. Og det kunne godt ske at være det næste skridt. Men veninderne har lige en udfordring til hende først. Den der kærlighed skal der også sættes skub i. Men denne gang skal det være anderledes. Uventet.

Det tager ikke Emma Jo mange sekunder at tage imod udfordringen. Hun skal kysse en kvinde som kan gøre hendes knæ bløde. Og hun sidder muligvis ved siden af hende allerede.

Det skal hurtigt vise sig at være overraskende... rigtigt. Deres forhold udvikler sig hurtigt og det giver hende modet til at tage det næste skridt. Jobbet skal også under en forandring. Hun vil fra nu af lytte mere til sine egne drømme og gøre noget ved dem. Så hun springer ud som selvstændig. Det kræver mod og overtalelse men hun har medvind og hjælp så det starter forrygende. Det ser ud som om det hele nok skal gå.

Men der er en truende fare i skyggerne. En der gang på gang spænder ben for Emma Jo og Liv - og Emma Jos start som selvstændig. Selvom det på overfladen virker til at gå rigtig godt, så falder korthuset langsomt mere og mere sammen under dem. Det er nu blevet så stor en trussel at det sætter job, forhold og liv på spil. Men kan det standses inden det er for sent? Vil Emma Jo ende med at miste det hele pga. noget så tarveligt som misundelse?

Jeg skal da lige love for at serien slutter med et brag! Kendra og Vega var udsat for mange skræmmende og forfærdelige ting, men jeg synes faktisk at Emma Jo bliver hårdest ramt. Eller.. måske ikke så drastisk alligevel. ;) Det må I læse bogen for at forstå meningen med. Men ohhh my hvor var det en spændende historie. Og dejligt forfriskende at hendes kærlighedsforhold skiller sig ud fra de andre tos.

Der er masser af pulsstigende aktiviteter, drama, kærlighed og mavepustere. Jeg endte med at fælde en del tårer og slutningen var ingen undtagelse. Selvom Ella-Maluca Floyd til at starte med havde planlagt en endnu mere hjerteskærende slutning, så synes jeg alligevel at den endte med at gøre ondt. Virkelig ondt. Så den slutter hverken sørgeligt eller lykkeligt. Det er sådan midt imellem for mig. Og ved I hvad? Det elsker jeg! :D

Til sidst vil jeg takke Ella-Maluca Floyd fordi jeg måtte møde Kendra, Vega og Emma Jo. Og ikke mindst fordi jeg måtte læse med hos dem alle tre og anmelde bøgerne her på bloggen. Denne serie kommer jeg aldrig til at skille mig af med. Den skal altid stå i min bogreol så jeg kan tage dem frem igen og igen når jeg trænger til at stifte bekendtskab med veninderne. Tak.

Min Goodreads rating:
★★★★★

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)