Kommende vaccine tider og Blogtober/Julekalender forberedelser

Min "dagene forsvinder som dug for solen"-periode er fortsat ind i Juli måned. Jeg kan ærligt ikke fortælle jer hvad der er sket den sidste uges tid, for... jeg husker det simpelthen ikke. Jeg ved dog at jeg har fået gjort rent, vasket tøj, handlet og læst, men derudover er tiden bare.... forduftet. Jeg har mange dage hvor jeg bare sidder og stirrer ud i luften og når jeg så "vågner op" er der gået flere timer. Dét er fandme skræmmende! Så jeg har forsøgt at lave lidt forskellige planer de næste par uger. Simpelthen for at tvinge mig selv til at have andre ting at se frem til.

Det er faktisk også gået op for mig at jeg ubevidst har isoleret mig på det seneste. Så meget at jeg stort set kun har set et par af mine naboer en gang imellem og ellers bare... lukket mig væk fra alt og alle. Jeg ved nu at det har været det psykiske der har drillet og jeg bare ikke har kunne.. holde ud at være social. Jeg siger ikke at jeg er kommet op af hullet endnu, men nu hvor jeg er blevet bevist om hvor slemt det faktisk var, så kan jeg begynde at finde en vej op.

Jeg tog kontakt til min far - jeg har ikke snakket med nogen i familien i virkelig lang tid - i dag og vi har nu et par aftaler om at grille sammen nogle aftner. Jeg skal også have skrevet til min søster for at høre hvordan det går, og så bliver jeg simpelthen nødt til at være lidt bedre til at skrive rundt til folk. Jeg kan bare godt føle nogle gange at jeg "presser mig på" i deres liv, og jeg vil ikke føle at jeg er til besvær. Kender I det? Jeg ved godt at det kun er noget jeg tænker og at det nok slet ikke er sådan, men... damn den er svær at ligge fra sig. Men i denne uge skal jeg altså have taget kontakt til lidt folk. Så må vi se om ikke jeg kan få lavet lidt flere aftaler til min Sommerferie. ;)

Og så er det endelig blevet min tur til at få min vaccine. Jeg fik endelig taget mig sammen til at bestille mine to tider i dag og jeg er både spændt men også angst for det. Heldigvis fik jeg muligheden for at få tider her i byen og jeg har muligvis også fundet kørsel da min underbo gerne vil gøre hvis han kan de dage. Så det skal jeg heldigvis ikke bekymre mig om. Nu skal jeg bare huske at gøre alt klar op til den sidste vaccine i tilfælde af at jeg er en af dem der bliver hundesyge og intet kan lave og klare i et par dage. Og med mit konstante uheld så skal jeg nok ende med at være så uheldig. Men den tid den sorg. Der er heldigvis lidt tid til endnu.

Jeg er også begyndt at gå i tænkeboks når det kommer til Blogtober- og Julekalender-indlæg. Jeg ved at jeg er i utroligt god tid, men jeg har brug for en masse forberedelse, da jeg er totalt tom for idéer. Jeg kan desværre ikke lave ret mange DIY-indlæg længere da jeg ikke kan få fat i materialerne mere og så er mine idéer faktisk udtømte hvis ikke det skal være gentagelser på gentagelser. Så hvis I har nogle ønsker til Oktober og December så skriv dem endelig til mig. Gerne idéer til Oktober så hurtigt som muligt. Jeg er blank! :P So please help!

Og hvis I har generelle ønsker til indlæg her på bloggen så send endelig også dem til mig. Jeg har primært kun postet makeup looks og boganmeldelser på det seneste og det er sku lidt kedeligt. :) Så hvis der er noget I ønsker at se eller læse om, så smid endelig en idé afsted til mig. Jeg har brug for at få et indspark af inspiration og idéer. Hit me!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)