#Blogtober: DIY - Haunted Forest Lantern

I dag har jeg en lille DIY klar til jer, og det er denne lanterne jeg vil forklare hvordan jeg har transformeret. Jeg fik idéen til den i Sommers da jeg sad og surfede Pinterest igennem for idéer til kreative Efterårs projekter. Jeg har i flere år nu gået efter stilen "Tag skoven med ind" når det kommer til min stil herhjemme, og det betyder at jeg bruger små falske grantræer, støvet og mørke grønne farver og kogler i min indretning. Og så har jeg valgt at gå den lidt .... dystre vej ved at vælge mørke farver og primært sort til de detajer jeg bruger. Og det skulle denne lanterne selvfølgelig også bære præg af. Og så gik jeg ellers igang med at lave lidt forskelligt pynt til den.

Lanternen jeg har brugt til dette projekt er en gammel sag efterhånden. Jeg har haft den siden jeg flyttede hjemmefra for mange år siden. Men den har set bedre ud. Så derfor skulle den have en god vask og glasset på siderne skulle også lige have den helt store tur. Den gullige flødefarve passer ikke rigtig ind i min stil, så jeg valgte at give den en sort farve og jeg synes personligt at den er blevet så meget pænere. Og nu passer den ind sammen med mine andre ting.

"Indmaden" ville jeg gerne have skulle ligne lidt en skovbund. Så jeg gik på jagt i mine strandsten for at se om jeg kunne finde nogen der var passende, og så havde jeg to klumper af flamingo-mos liggende i en kasse, som også ville være fint. Jeg ville også gerne have nogle små grene med blade og noget bregne, men da jeg ikke ville have det skulle gå for hurtigt i stykker, så lavede jeg noget selv. Bregnen havde jeg i forvejen, men jeg havde ikke nogen gren med Efterårs-blade, så den måtte jeg selv lave. Den blev ikke helt som ønsket, men på afstand ser den okay ud. Og begge dele fik lidt brun farve så det ikke ser så falsk ud.

Svampe skulle jeg også have i min skovbund og dem valgte jeg at lave af noget Moldit plast som jeg stadig har lidt tilbage af på lager. Og for at give dem en smule farve "duppede" jeg lidt brun farve på toppen. Ellers har jeg holdt dem hvide så de kan ses i alt det mørke. Og nu hvor vi snakker om mørke, så skulle der også være nogle små selvlysende væsner i skovbunden. Disse er lavet i selvlysende cernit og lyser op i mørket. For at give det lidt mystiske og spooky touch. :D

Og så skulle det hele bare samles og stilles ned i lanternen. Udover det der ligger i bunden så tilføjede jeg også lidt hængende grene fra toppen samt en lyskæde så den kan stå tændt om aftenen og give et virkelig hyggeligt og magisk skær. I kan se billeder fra om aftenen sidst i indlægget samt se mine små væsner lyse op i mørket.

Resultatet er ikke 100% som ønsket, men jeg synes nu alligevel at lanternen er blevet fin og den har det rigtige udtryk. Den er ikke overfyldt, men den ser heller ikke tom ud. Og så passer den bare perfekt ind til resten af min indretning, og jeg kunne sagtens finde på at have den stående fremme hele året. Hvad synes I? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)