#Blogtober: DIY - Simple Halloween Wreath

Jeg havde egentlig ikke planlagt at jeg ville lave nogen krans til døren i år, men jeg synes nu alligevel at min dør var ekstra kedelig på ydersiden nu hvor jeg har gjort lidt ved den på indersiden. Så jeg fandt den sidste naturkrans jeg havde liggende frem fra gemmerne samt nogle ting fra min "Efterårs kasse" i kælderen. For nogle år siden fandt jeg de sorte blade, som jeg købte for omkring 10 år siden, i bunden af en anden kasse og jeg har villet lave noget med dem lige siden. Jeg brugte også et par stykker sidste år og jeg fortryder virkelig at jeg ikke købte flere pakker dengang jeg købte dem, for de er super fede. Og jeg har ikke set dem siden. Derudover har jeg til denne DIY også brugt noget hvidt og sort filt samt nogle små flagermus og græskar som jeg også havde liggende i en rodekasse. :)

Jeg påsatte blade og flagermus med lidt ståltråd og alm. sytråd, men valgte ikke at fylde hele kransen ud med dem. Jeg ville nemlig gerne have at kransen skulle være simpel og derfor holde meget af den naturlige krans synlig. Men for at kransen ikke kun skulle være sort, så besluttede jeg mig for at klippe et par spøgelser ud af noget hvidt filt og lod dem "svæve" i kransen og jeg malede nogle græskar så de passede til stilen jeg kører med i år.

Ja mit farveskema er meget sort/hvidt og jordfarvet i år. Man kan selvfølgelig bruge gyldne blade og orange græskar eller hvad man nu ellers ønsker, men jeg er mere til det "dystre" og nedtonet. Så man vælger selvfølgelig bare de farver og det pynt man ønsker.

Da græskarerne havde fået en gang grå grunder (for at den orange ikke skulle skinne igennem den hvide farve) og noget hvid maling og derefter var tørre nok, tilføjede jeg et lille stykke pind i toppen og en længere pind i bunden på dem og satte dem i spænd i kransen. Man kan give dem en smule lim for at være sikker på at de ikke falder af, men jeg tog chancen og nøjedes med at presse pinden ned imellem grenene. Og så var kransen færdig! En super simpel men stadig super fin krans til døren eller væggen. En fin idé til en hyggelig kreativ aften med ungerne. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)