DIY - Dark Witchy Academia Bookmarks

Okay.. Til at starte med vil jeg godt indrømme at jeg ikke mangler flere bogmærker - for man bruger jo kun et af gangen og måske kun et par forskellige, right? Men altså.. Jeg havde lyst til at være lidt kreativ og jeg havde et par idéer til et par bogmærker og dem ville jeg altså gerne prøve af. Og så lavede jeg også lige et par stykker mere. Så jeg fik lavet hele 4 stk denne gang. Et ufatteligt simpelt og de andre lidt mere kreative.

Det første bogmærke er faktisk bare et stykke fake læder. Jeg havde et stykke liggende og tænkte at det kunn blive et fint og simpelt bogmærke og med lidt silkebånd så var det færdigt. Så kan det altså ikke blive mere simpelt. And I love it!

De tre andre fik jeg ikke taget så mange billeder af processen af, men lidt blev det alligevel til. Og

Mit nye Witches Brew bogmærke er også ret simpelt. Jeg brugte et stykke sort karton hvorpå jeg så limede detaljer på og til sidst klæbede noget laminering over. Og jeg valgte at lave baggrunden sort og detaljerne hvide så jeg kunne få mest muligt ud af de små "bobler" jeg tilføjede over heksekedlen. De står ekstra meget frem med deres forskellige farver på en sort baggrund og jeg synes faktisk at det er blevet ret fint. Hvad siger I?

Det næste er egentlig også et ret simpelt og tilmed dobbeltsidet bogmærke. Jeg har noget gråt groft papir som jeg brugte til dette og jeg tegnede bare lidt krydseduller på begge sider som er lidt "Forest-Witchy"-agtigt. Her kan man virkelig være kreativ. Og for at gøre bogmærket mere holdbart klæbede jeg igen noget laminering på det. Denne type bogmærker skal jeg helt sikkert have lavet mange flere af da jeg elsker looket.

Mit sidste stykke laminering brugte jeg til det sidste bogmærke. Jeg havde ikke mere tilbage af den "klæbende" side, så jeg måtte være ekstra kreativ med brugen af dette. Og så fik jeg idéen til at lave et af de bogmærker med løst glitter i som kan rystes rundt. Og selvfølgelig skulle det være et reagensglas med korkprop. Jeg blev altså i den "Witchy" kategori med dette også. Så jeg tegnede reagensglasset på plasten med en sprittusch og så lavede jeg proppen af det grå grove papir jeg har. For at glitteret ikke skulle falde ud påførste jeg noget dobbeltklæbende tape på kanten af glasset hele vejen rundt så jeg havde lidt luft omkring det hvor plasten altså bliver holdt sammen og lukket det hele inde. Glitteret bevæger sig dog ikke ret meget i dette bogmærke da der ikke er ret meget luft som sådan imellem plaststykkerne men man kan godt ryste det en smule rundt. Så lidt virker det. Men det var nu også mest et sjovt forsøg.

Men det var så de fire bogmærker jeg fik leget lidt med denne gang. Nu skal jeg bare have købt mig noget mere laminering hvis jeg skal lave mere i den stil. Forhåbentlig kan jeg finde noget et sted i byen eller online. I må have en fortsat god Onsdag og hvilket af disse fire bogmærker er forresten jeres favorit? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)