En lille hurtig update fra privaten

Jeg er træt. Træt helt ind til marven. Der har været fart på lige siden kalenderen slog om til November. Det er faktisk først i dag at jeg ingen planer har haft, men jeg har ikke kunne slappe af. Kroppen er spændt, alle muskler er som gået i krampe og hovedet føles som grød. Jeg er bare træt med træt på.

Og det er alt jeg kan "takke" denne uge for. Eller.. halvanden uge faktisk. Der har været en masse kommunalt der skulle ordnes, der skulle deltages i møder, en masse telefonsamtaler og diskutioner og små-skænderier med egen læge og privat hospital. Og intet af det er "overstået" endnu. Det er desværre noget der godt kan trække ud i en længere periode. Og jeg er træt. Og psyken er ødelagt. Men jeg kan ikke gøre andet end at forsøge at holde mig nogenlunde på niveau med vandoverfladen for at få bare en smule luft. Men shit hvor er det efterhånden svært.

Men jeg har da haft lidt luft i planerne til at kunne tage på en lille spontan tur til Odense med de gamle og tage til Jylland sammen med dem for at besøge min søster til en lidt forsinket Mortens Aften-hygge. Det har været noget der har kostet på energi-niveauet, men det har været ting jeg havde brug for, så det hele ikke kun handlede om kommunen, sygdom og problemer.

Jeg er også så småt begyndt at tænke på at få pyntet en smule op til Jul. Det er ikke meget, men lidt detaljer hist og her er blevet tilføjet. Jeg bruger jo mine grantræer i min indretning hele året, så folk kan nok ikke se den store forskel hvis de kigger efter, men det kan jeg. :P Jeg ville dog gerne gå lidt mere amok, men.. jeg skal jo også tage det hele ned igen og slæbe det hele ned i kælderen igen efter Jul, og for at være helt ærlig? Det har jeg ikke kræfter eller tid til i år. Medmindre jeg finder noget nyt Julepynt som jeg bare eje, så kan det godt være at der sker lidt mere mht. indretningen og oppyntningen, men.. pt er det meget meget meget minimalt.

Og jeg har faktisk lidt på vej der har med Jule-pynt at gøre. Jeg fik en idé for en lille uge siden og det krævede at jeg fik bestilt lidt materialer hjem. Og dem håber jeg at få hjem i morgen. Så det ser jeg frem til. Det bliver rart at have et lille kreativt projekt at hygge med igen. Men derudover hygger jeg med lidt læsning. Det er ikke meget læsning jeg har tid til, men lidt får jeg dog læst.

Og det er faktisk min plan for resten af aftenen. Så jeg vil smutte. ;) Bye!

2 kommentarer:

 1. Julepynt er det hyggeligste - jeg har allerede fået min tredje julekugle for i år, som jeg også har vist frem på bloggen idag, og bestilt en hjem til min kærestes pakkekalender. Kender tydeligvis ikke min begrænsning. Dog pynter jeg også mest bare op i køkken/alrum og entreen - orker ikke julepynt i hele huset :D

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Ja det kan være svært med den begrænsning når man når til en højtid som tilbyder så meget. :D Havde jeg plads til et stort juletræ så havde jeg også været igang med at lede efter specielle og lækre kugler til det. :)
   Jeg pynter så kun op i stuen da det er her jeg opholder mig mest.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)