#BlogXMas: En lille DIY og idé til årets Julebord - "Scandinavian Christmas"

Da jeg er alene i Jule-dagene så har jeg besluttet mig for at gøre det lidt ekstra hyggeligt omkring aftensmaden for ikke at blive alt for trist over at det bliver en Jul alene i år. I den anledning kom jeg på en idé til en borddekoration som bliver meget Skandinavisk og afspejler min stil ret godt. Og det har jeg i dag valgt at dele med jer. For der kom nemlig en lille DIY ud af det.

Materialerne jeg har brugt til min borddekoration er følgende:

___ ● 2 slags grangrene fra Floristik24.dk
___ ● Ståltråd
___ ● Forskellige krystal-perler fra Perleshoppen.dk
___ ● Grankogler
___ ● Lyskæde
___ ● Stearinlys

Som I kan se så skal der ikke meget til men sat sammen bliver det simpelthen så fint. Og nu vil jeg forklare jer hvordan jeg har sat det hele sammen.

Det første der skulle ske var at grangrenene skulle klippes til og bindes sammen. Jeg valgte at holde dem i to bundter så de er nemmere at rykke rundt med. Jeg satte to alm. grangrene sammen med en enkelt af dem de hos Floristik24.dk kalder en Juniper gren med små kogler på. De alm. grangrene købte jeg på tilbud da man kunne få 6 stk til en ganske fair pris. Og personligt så synes jeg at de fungerer virkelig fint sammen på denne måde.

Det næste der skulle laves var det som jeg gerne ville dekorere selve gran-dekorationen med. Og derfor fik jeg købt nogle krystal perler hjem fra Perleshoppen.dk og noget ståltråd, så jeg kunne lave nogle grene med små krystaller på. Idéen med disse er at det skulle komme til at ligne dugdråber eller små frostperler i grannålene. Og så glimter de jo fint i lyskæden og i skæret fra stearinlysene.

Efter en masse snoen og smerter i fingrene, så endte jeg ud med en masse små grene med krystaller på, og dem tilføjede jeg så i grannet tilfældige steder. Og ohhh my jeg er vild med resultatet. Sidst men ikke mindst så tilføjede jeg lyskæden og lidt ekstra grankogler samt et par stearinlys og så var selve borddekorationen færdig.

Da der sker en masse i selve borddekorationen valgte jeg at lave en simpel bordopdækning. Jeg brugte mine faste farver: Sort, hvid og grøn. Simple servietter og et lille grantræ i træ malet sort for lige at give det der ekstra Julet look men stadig i den klassiske Skandinaviske stil. Og så selvfølgelig lidt bestik, en tallerken og et glas i den sorte stil også. Jeg elsker det!

Hvad siger I? Kunne det være noget I kunne føle jer inspireret til at prøve? Jeg glæder mig i hvert fald til at hygge ved denne opdækning med lækker mad og lidt bobler i glasset. ;)


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)