Tidlig Juleferie men ingen tid til at slappe af - endnu

Som overskriften beskriver, så har jeg fået "tidlig Juleferie". Jeg havde et møde med min sagsbehandler og jobmentor for et par dage siden, og da min sagsbehandler tager på barsel i Januar, så får jeg først set ham igen i Februar. Men der er stadig nogle ting han skal have fundet svar på - og som nok kommer til at tage noget tid - så det betyder at min jobmentor og jeg heller ikke rigtig kan komme det næste skridt videre endnu. Det gør mig ikke noget, da jeg virkelig godt kan mærke, at jeg snart har brug for noget fred fra pres, stress og jag. Så jeg begynder så småt mentalt at gå lidt på ferie nu. Jeg har dog også stadig min bostøtte som jeg ikke helt er færdig med i år, men det gør mig ikke noget. Hende har jeg ikke noget imod lige at snakke lidt med inden Jul.

Og nu til Julen. Jeg er så småt ved at være klar. Jeg mangler stadig at købe lidt forskelligt, men jeg når et skridt nærmere mit mål for hver gang jeg får handlet ind. Så jeg stresser ikke så meget op til de dage. Jeg skal jo heller ikke nå noget specielt. Jeg skal jo bare være mig selv. Men maden vil jeg gerne have i hus og det samme gælder de søde sager. Men det er jeg 80% igennem min liste over ting jeg skal have så det er fantastisk. :) Jeg ser frem til at få en virkelig afslappende og hyggelig Juleaften og så en smule Julehygge med familien i de efterfølgende Juledage.

Vi er ikke på Julegaver med hinanden i år, men jeg har nu alligevel købt en lille ting til min niece. Min far fik også nogle Julesokker som tak for mit Juletræ i sidste måned, men ellers har jeg ikke fundet noget til de andre. Jeg ville ellers gerne have givet en lille ting til dem alle sammen, men.. sådan blev det altså ikke i år. Økonomien er også liiiidt presset da jeg har forkælet mig selv lidt for meget de sidste mange måneder, såå.. jah.. Nu skal der ikke shoppes mere. Og det skal især reduceres i starten af det nye år. Min konto skal i balance igen.

I går var jeg nede hos mine forældre og vi fik planlagt lidt af menuen til den dag vi skal Julehygge i Juledagene. Derudover var vi lidt rundt i de forskellige butikker og jeg fandt lidt ting på tilbud, som jeg vil give et nyt look. En lille klat maling og måske endda lidt glitter. Og så begyndte det pludselig at vælte ind med bevægelses-meddelelser fra overvågningskameraet derhjemme. Inden for en time kom der 8 optagelser og jeg troede at det var katten der havde udløst det. Men nej. Han var ikke at se nogle steder. Bortset fra et kort øjeblik i den ene optagelse. Men det var altså ikke ham der havde udløst alarmerne. Og da støv ikke er noget som kameraet reagerer på, så måtte det være noget andet. Så jeg gik igang med at se alle klip igennem.

Der var masser af støvfnug i luften på klippene, men så var der også noget som ikke opførte sig som støv - eller insekter. Insekter har et virkelig "kaotisk" flyvningmønster og er meget "zig-zag"-agtige, og de er virkelig nemme at pege ud. Men det andet vi fangede var mere... som "orbs". Selv min mor var ikke i tvivl om at det ikke var støv eller insekter. Såå... måske havde jeg "besøg" i en times tid i går da jeg ikke var hjemme? :P Jeg har gemt klippene på mobilen så det kan godt være, at jeg får klippet dem sammen en dag og deler dem på Instagram og Twitter på et tidspunkt. ;)

Det har været nogle ret hektiske uger og jeg kan godt mærke at det begynder at påvirke min søvn og psyke en del. Og denne uge har også været lidt af et mareridt og vi er kun nået halvvejs. Jeez altså! Og resten af ugen bliver ikke meget bedre. Der er så mange ting der lige skal styr på, men så snart jeg når Søndag så kan jeg sove længe og begynde at skrue helt ned for tempoet. Og jeg glæder mig virkelig. Jeg ser frem til at kunne finde tid til at læse lidt mere igen og måske endda få set en masse "Charmed", som jeg takket være min søster igen har mulighed for at gense. Åhh hvor har jeg savnet den serie. Så den skal binge-watches over de næste mange uger.

Men nu vil jeg få sluttet af. Aftensmaden skal laves og så vil jeg forsøge at lade lidt op til i morgen. Jeg er allerede træt ved tanken om alt det jeg skal nå, men.. sådan er det når man er alene om alt. The story of a single lady! :D Jeg håber at I er ved at være klar til Julen og at I kan se frem til en masse hygge i de kommende uger. Om ikke andet så kan I vende tilbage her til bloggen i morgen og se en hyggelig Jule-DIY. Ses vi? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)