#BlogXMas: Min meget anderledes - men nogenlunde afslappende - Juleaften

I år skulle jeg tilbringe d. 24 December alene. Og jeg havde det faktisk helt fint med det. Min far skulle arbejde i går og vi har derfor valgt at rykke Julemiddagen til en anden dag. Og da Julen alligevel ikke ville blive som den plejer, så gjorde det mig ikke det store at Julen blev "aflyst" denne gang. Så jeg valgte at holde en meget afslappet Juleaften hos mig selv i år. For lidt Jul skulle der jo holdes. Det har dog også betydet at jeg endte med at stresse lidt her op til Juledagene, men jeg kom i hus med alt mad i Onsdags, og derudover er det kun meget små ting jeg skal have fat i imellem Jul og Nytår. Udover Nytårsmenuen selvfølgelig. Så jeg føler at jeg er ret godt med planlægningsmæssigt. Forhåbenlig får jeg en nogenlunde afslappende og rolig start på det nye år også.

Men tilbage til min Juleaften. Jeg endte med at tage lidt stemningsbilleder i løbet af hele dagen i går, og dem tænker jeg at jeg vil vise jer i dagens indlæg. Så enjoy. ;) Heldigvis kan I ikke se eller høre på billederne at der var nabokrig, men det kan jeg love jer for at der var. Min "nye" nabo valgte igennem hele dagen at spille den samme effing sang på fuld hammer, og det skete igen imens jeg sad og spiste min aftensmad og forsøgte at nyde en Julefilm. Den måtte jeg så droppe, da jeg ikke kunne høre hvad der blev sagt. Så jeg var rødglødende. *Suk* Men jeg håber at I derude på den anden side af skærmene har haft en god Juleaften og får nogle virkelig hyggelige Juledage i denne weekend. Og kan se frem til en god Nytårsaften også. Til trods for pandemien som raser afsted i disse dage. Pas godt på jer selv om dem I har omkring jer. Og kryds fingre for at den fulde Russer inde ved siden af snart fatter alvoren af hendes maniske opførsel. For det vil i sidste ende føre til en masse støjklager og udsmidning. Og en MEGET vred nabo som ikke er bleg for at vise HVOR vred jeg er.

Merry fucking Christmas!


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)