DIY: Witchy Wall Calendar - Dark Aesthetic

Jeg er blevet ret afhængig af at have en kalender på væggen ude i køkkenet, men det er super sjældent at jeg finder en som jeg vil have hængende så tydeligt et sted. Og der hvor jeg plejer at købe dem er det ikke længere muligt at købe dem fra. Så jeg måtte finde på et andet alternativ til næste års vægkalender. Og så kom jeg på idéen til at lave en selv.

Jeg havde et A5 clipboard liggende og en notesbog med sorte sider og de ville være perfekte til dette lille projekt. Især fordi væggen hvor min vægkalender hænger er blevet ændret en smule og har fået et lidt mere "Dark Aesthetic" og "Witchy" look. Så frem med blyant, hvid og grøn farveblyant, lineal og voíla! Super simpelt og det kræver kun en smule opmåling.

Jeg prøvede lidt forskellige opstillinger med månederne af, men endte til sidst med dette "design". På denne måde kan jeg skrive flere ting ind end hvis det bare var små firkanter med datoerne på. Og jeg elsker det færdige resultat. Det skriger ikke en i øjnene når man kigger på det og så er jeg super glad for at farveblyanterne viste sig at være så tydelige på det sorte papir. Det giver et lidt magisk look.

Det ville selvfølgelig have været rart hvis jeg kunne lave det i A4, men jeg synes nu at A5 er bedre end ingenting. Og dette er helt klart en løsning som jeg vil benytte mig af i årene fremover. Ja det kræver lidt timers arbejde, men det er altså det værd. Og så får man det 100% som man vil have det og det er super unikt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)