Mit "Forest" smykke lavet i samarbejde med ♡ Castens - Enchanted Jewellery ♡

Reklame for "Castens - Enchanted Jewellery". Smykket er lavet i samarbejde med guldsmed.
Tilbage i August måned kontaktede jeg Karin for at høre hvad hun skulle have for at lave et personligt vedhæng til en halskæde, da jeg er sygt imponeret over hendes kreative evner. Hun ejer Guldsmeden Castens og hun laver simpelthen de mest magiske smykker. En del af jer mødte hende nok på Fantasy Festivallen i år hvor hun deltog og havde nogle af sine smukke smykker med.

Jeg selv måtte bøje mig i støvet da jeg så hendes "Adorabella"-serie på hendes hjemmeside. Den er så magisk og "Fairy"-agtig som taler lige direkte til mit fantasy-elskende hjerte. Og så er smykkerne designet efter inspiration af de smukke og detaljeret blade i naturen. Og lige præcis det trækker en rød tråd til den magiske skov som jeg elsker så højt, og som jeg ønskede et smykke inspireret af.

Efter lidt beskeder frem og tilbage blev vi enige om at lave et samarbejde om netop det smykke. Og jer der kender mig ved, at jeg har en kæmpe svaghed for alt der har med granskoven (faktisk skoven i det hele taget) at gøre, så designet overrasker jer nok ikke. Jeg ønskede mig nemlig et vedhæng med grantræer. Og den opgave var hun frisk på at tage fat i.

Jeg sendte hende en skitse af min idé og den arbejdede hun så videre ud fra og endte ud med et design, som jeg forelskede mig i lige med det samme jeg så tegningen. Jeg havde ikke turde håbe på et super detaljeret vedhæng, men da hun gav mig muligheden for et, så kunne jeg simpelthen ikke sige nej. For det var faktisk drømmen fra start af, men fordi jeg altid er ret beskeden, så tænkte jeg bare super simpelt design-mæssigt. Så jeg er virkelig glad for det endelige design som er det sidste eksempel I ser på billedet her.

Jeg er vild med den 3D-effekt hun har fået ind i det, og at det forreste og midterste træ er i front. Rødderne var også hendes idé og den er fantastisk. For mig vil rødderne minde mig om, at jeg skal huske på at have fødderne plantet godt i jorden og forsøge at holde mig i et med naturen uanset hvad jeg går igennem. Og at naturen er der hvor jeg føler mig hjemme og i ét med Moder Jord. Der hvor energierne og livskraften er stærkest.

Og så gik hun ellers igang med at slibe og skære vedhænget ud i sølv, som hun derefter lavede en støbning af. Jeg har fået det første smykke der kom ud af det og har derfor fået et fint lille "1"-tal graveret på bagsiden. Og da jeg gerne ville have et lidt mere "råt" look, så oxiderede hun det en smule og det trak alle de fine detaljer frem. Jeg kunne dog også vælge at få det helt poleret op, men jeg er vild med det oxiderede look, så det endte jeg ud med at få.

Den magiske pakke nåede frem til mig i Tirsdags og jeg forsøgte faktisk at lave en lille unboxing-video til Instagram, men jeg rystede simpelthen så meget på hænderne af spænding, så det blev ikke så "clean" en video som jeg havde planlagt. Men en video kom der dog alligevel ud af det. Og den søde Karin havde endda vedlagt en ekstra ting i pakken som en lille overraskelse, og det gav mig straks en klump i halsen. Hun havde vedlagt en Fredsted Chai Latte med Choco Orange, som er min ultimative favorit og som er stort set umulig at få fingrene i i en fysisk butik her i Faaborg. Tak tak tak Karin det varmede simpelthen så meget. Og så til hovedpersonen. Smykket.

I det jeg åbnede smykkeæsken og så vedhænget - og nu igen hvor jeg sidder og skriver dette - begyndte tårerne med det samme at løbe ned af kinderne på mig. At se smykket fysisk gjorde mig simpelthen så glad og taknemmelig. Det føles faktisk stadig lidt uvirkeligt at det er mit. Karin har formået at få det lavet i den perfekte størrelse og detaljerne er så fine. Jeg er virkelig beæret over at hun ville springe ud i at lave noget der passer til min stil. Og hun har gjort det godt! Jeg er.... tom for ord. Så overvældet er jeg.

Jeg synes da helt sikkert at I skulle give Castens' hjemmeside et kig. Og så kan I selvfølgelig også finde "Castens - Enchanted Jewellery"Instagram og Facebook. Der er så mange smukke smykker at vælge imellem, og så kan I nu også købe jeres eget "Forest"-smykke i sølv (lys eller oxideret), guld eller hvidguld hvis I skulle være interesseret i et. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)