#BlogXMas: 3. Advent - Jagten er gået ind på flere gran-ting

Glædelig 3. Advent alle sammen! Det burde ikke komme som nogen overraskelse at jeg er en totalt tosset med alt der har med gran at gøre. Gran-duftende produkter, produkter med gran-print på eller bare gran i sig selv. Endda ting med farve som gran. Men det er især nu her omkring Jul at det er nemmest at finde ting indenfor den kategori og derfor er jagten igen i år gået ind på alt der har med gran at gøre.

Sidste år var jeg faktisk ret heldig for jeg fandt en del ting. I Føtex faldt jeg over viskestykker, grydelapper og grillhandske med grantryk i en smuk grøn farve, og jeg har brugt dem hele året igennem, da gran er et generelt tema i min indretning. Jeg håber stadig lidt at finde noget mere til køkkenet - måske endda noget service eller lignende, men nu må vi se. Derudover fandt jeg sidste år også lidt forskellige rengøringsmidler med duft af gran som jeg også bruger hele året rundt, men i år ville jeg gerne se om ikke jeg kunne finde nogle flere rumduft-produkter, duftlys, ting til indretningen osv. I dagens indlæg vil jeg vise jer lidt af det, som jeg allerede har fundet og det er faktisk blevet til meget mere end jeg havde turde at håbe på.

Noget af det første jeg fik købt hjem var nogle Air Wick produkter med duft af gran som jeg fandt hos CoolPriser. Jeg bruger i forvejen et par plug-in duftdispensere som de små refill-flasker passer i, så derfor købte jeg nok til at vare i et par måneder. Havde jeg råd ville jeg dog købe til et års forbrug. :P Men de er ikke billige, så jeg må nøjes med et par stykker og nyde dem så længe jeg kan. Og jeg købte også en enkelt duftpinde-flaske med samme duft som nu står og dufter skønt inde i min stue.

Jeg var faktisk også så heldig at jeg igennem LuxPlus fandt en håndcreme med gran duft som jeg var på udkig efter. Denne er fra Natura Siberica fra deres Organic Kitchen serie og ohhhh my hvor jeg elsker den. Duften er ikke voldsom men dufter så skøn af gran. Og ikke nok med det, men den trænger overraskende hurtigt ind i huden og efterlader den dejlig blød. Så jeg fortryder lidt at jeg ikke købte flere, men det kan være at jeg får mulighed for det igen en dag.

Det sidste gran-duftende produkt jeg har fundet er nogle skønne fyrfadslys fra IKEA. Jeg troede ikke at jeg ville få mulighed for at komme til Odense for at komme i IKEA, men de gamle inviterede på et par spontan Odense-ture i November måned, så det var fantastisk! Og disse fyrfadslys var faktisk øverst på min ønskeliste for i år. Noget andet som jeg også endte med at købe med hjem, er de små grantræer, som de har som noget nyt i sortimentet i år. Dem havde jeg også på listen, så dem købte jeg et par stykker af samt nogle stålkrukker til dem, så de passer ind sammen med alt det andet i mit hjem. Og så fik jeg det store grantræ som jeg har ønsket mig i år af de gamle i en tidlig "Julegave". (Det ser I nok lidt af på næste Søndag her på bloggen) Så nu har jeg endelig et Juletræ som jeg kan tage op og pynte hvert år. Og som så også passer ind sammen med de andre træer jeg har stående. Fantastisk! Tak mor og far!

Og nu hvor jeg nævner mit hjem, så faldt jeg pladask for det pudebetræk med grantræ-tryk fra H&M som I kan se på billederne. Det er det perfekte tryk og den pude vil jeg kunne bruge hele året rundt i min indretning. Der er nemlig ikke noget "Julet" over den, så den er intet mindre end perfekt.

Jeg fandt også nogle kertelys med grantræ-tryk i Føtex en dag da jeg var nede og handle. Og selvom jeg synes at prisen på et enkelt lys er alt for høj, så købte jeg kun et par stykker. Disse er egentlig også mest til pynt, men det er ikke utænkeligt at jeg brænder dem når vi kommer tættere på Juleaften. Hvis altså jeg kan få mig selv til det. For de er jo ret fine.

Noget som jeg helt sikkert vil tage i brug - og allerede har gjort - er nogle servietter med grantræ-print som jeg fandt i Jysk en dag jeg var i praktik derover. Desværre er farven på dem ikke helt som jeg ønsker, men de er nu ret fine alligevel. Om ikke andet, så fungerer de jo som alle andre servietter så intet tab der. :P

Det sidste jeg fik købt mig var nogle grangrene fra floristik24. Jeg fandt et sæt på 6 stk af de alm. grangrene og to af dem de kalder Juniper som har nogle små grankogler på. Mikset sammen fungerer de ret godt, men de er også virkelig fine hver for sig. Jeg bruger sådanne grene i forskellige dekorationer, kranse - og som jeg har tænkt mig at bruge dem i år - som en form for borddekoration Juleaften hvor jeg skal være alene hjemme. Jeg vil nemlig gerne stadig gøre det lidt hyggeligt og fint selvom det bare er mig. Hold øje med Instagram, for jeg viser nok nogle billeder af dekorationen inden længe, da jeg lige skal prøve nogle idéer ud.

Det var de gran-ting jeg indtil videre har fundet og fået købt mig. Jeg håber selvfølgelig på at jeg finder mere - måske her senere på Julemåneden hvor tingene kommer på tilbud. Jeg har dog ikke set flere ting som jeg er interesseret i, men det kan være at der pludselig dukker noget op. Eller det er løgn. Der er faktisk et par ting jeg har været interesseret i, men jeg har ikke haft mulighed for at komme til de steder der har solgt det, så jeg har måtte opgive "drømmen" om at få det.

Jeg søger stadig efter flere realistiske grantræer til min samling, så dem er jeg altid på udkig efter, men derudover er det ting med gran-tryk og gran-dufte som jeg er interesseret i. Kender I til noget jeg burde tage et nærmere kig på? ;)


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)