#Blogtober: Mine mål for Oktober

Jeg har igen i år 2 ugers ferie i Oktober.
Og de starter faktisk i dag. Og de er voldsomt tiltrængt. For jeg har haft to meget fulde uger med masser af aftaler, møder og ikke ret mange dage til mig selv. Det er begyndt at påvirke min søvn, mit humør og mit energiniveau er ikke-eksisterende. Så disse to uger glæder jeg mig voldsomt til. Indtil videre har jeg begge uger for mig selv, og det tror jeg faktisk er for det bedste. Og jeg vil skrue ekstra meget op for hyggen. En masse varme drikke, lækker bagværk, masser af læsning, serie- og film-hygge osv osv osv... Oktober skal nydes fuldt ud.

Jeg har forberedt lidt kreative projekter til jer.
Ja der kommer en god håndfuld kreative DIYs og projekter på bloggen og på Instagram til jer. En stor del af dem kommer her på bloggen, men der kommer lidt ekstra på Instagram udover dem herinde. Så smut endelig ind og følg mig på Instagram. Og se eventuelt også dem jeg lavede i sidste måned.
I disse dage arbejder jeg faktisk på endnu en, men jeg ved ikke hvornår den bliver færdig. Den vil udelukkende blive delt på Instagram. Og den vil I ikke gå glip af. Trust me. ;)

Jeg vil prøve at finde lidt nyt dark decor til min Efterårs pynt.
Det bliver ikke nemt, da butikkerne ikke rigtig har så meget i deres sortiment (Danmark er sku kedelig når det kommer til Efterårs- og Halloween-pynt), men man kan være heldig at finde noget en gang imellem, og jeg har følehornene ude alle steder pt.
Jeg kigger især efter div. Efterårs-grene og lignende, spøgelses-ting, witchy decor og creepy detaljer. Det bliver ikke nemt at finde, men.. tja.. Jeg vil give det et forsøg.

Der bliver full-on Efterårs-vibes på Instagram i år.
Jeg havde egentlig håbet at jeg kunne have gjort en masse ud af #Blogtober på bloggen i år, men min brainstorm havde ikke så mange resultater som jeg havde forventet, så størstedelen af min (u)hygge og Efterårs-vibes kommer til at foregå på min Instagram. Følg mig gerne derinde for at følge med og se alle mine næsten daglige opslag. Der kommer alt fra kreative projekter, tema-billeder, dag-i-billeder opslag, små videoer og meget meget mere derinde. Og selvfølgelig makeup looks. Men det meste kommer som sagt til at foregå på Instagram.

Der skal ses en masse nye Halloween-film og Spooky serier i denne måned.
I går udkom "Hocus Pocus 2" på Disney+, så I kan tro at der skal hygges med både den første og den nye i aften. Og på NetFlix kommer der også lidt nyt. De tilføjer blandt andet to "Paranormal Activity"-film i dag og derudover så skal jeg se "The Midnight Club", "The Curse of Bridge Hollow" og "28 Days Haunted". Der kommer sikkert flere film og serier på Netflix, men det er ikke nogen jeg kender til endnu. Men jeg glæder mig til at se hvad de ellers forkæler os med her i Oktober.

Der skal fødselsdag/Halloween-hygges i det Jyske.
Min søsters kæreste fylder år her i Oktober, og vi skal derfor endnu en gang til Jylland. Vi har fået det arrangeret så vi samtidig med laver noget Halloween-hygge når vi er deroppe. Så den står på græskarudskæring, græskarboller og andet (u)hygge. Jeg glæder mig da jeg elsker at fejre denne årstid og Halloween og min niece er også helt vild med det, så det kunne ikke være bedre. Jeg håber at jeg husker at tage en masse billeder som I kan se i et opslag på Instagram når det er.

Årets sidste ReadAThon skal afholdes i denne måned.
Jeg fik desværre ikke rigtig nydt ReadAThon i starten af året, så jeg håber at årets sidste her i Oktober bliver meget bedre. Jeg vil i hvert fald planlægge det i god tid, og få handlet en masse lækkert ind til det, og så skal den ellers bare stå på en masse læsning og hygge. Kan I fornemme at der skal hygges en del i denne måned. ;)
Jeg ved ikke helt hvilke bøger jeg vil læse i den weekend endnu, men jeg har én i tankerne, som jeg håber når at ankomme hos mig inden, for den ville være PERFEKT! Ellers har jeg et par bøger liggende som jeg købte i sidste måned, som jeg endnu ikke har fået læst, men som jeg gerne vil læse her i Oktober, da temaet igen er super perfekt.

Hvad er jeres mål for Oktober?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)