Et tilbageblik på November måned


Min November måned:

● Juleoppyntningen startede tidligt i år.
Ja jeg valgte faktisk at tage mit juletræ og juletræspynten med op i lejligheden da jeg gik ned i kælderen med mine efterårsdekorationer. Det var ikke meningen at jeg ville pynte op så tidligt, men fordi jeg var nervøs for at mit juletræ var blevet skævt efter sidste år, besluttede jeg mig for at prøve at sætte det op og tjekke hvor slemt det var. Det viste sig at det var fordi jeg ikke havde spændt samlingerne sidste år. Flot GiZ! :D Og så endte det efter nogle dage med at krible i fingrene for at få sat lyskæder og pynt på, så det gjorde jeg så en aften. Men! Omkring slutningen af November blev jeg hele tiden ved med at ændre mening om temaet, og selvom jeg havde købt flere forskellige kugler og malet nogle af dem om, så hev jeg det hele ned igen og bestilte endnu flere julekugler hjem. Nu er der kun én farve kugler på træet og enkelte andre ornamenter, men det er dejligt simpelt og det er noget jeg har villet prøve i flere år nu. Og jeg er ret godt tilfreds med resultatet.

● Der blev julehygget med Jeanette.
Jeanette havde i nogle måneder haft gang i et nissebo til sønnen Pelle, men var gået i stå, så hun spurgte om jeg ikke kunne hjælpe med det sidste og det ville jeg selvfølgelig gerne. Hun kom derfor på besøg i starten af måneden og vi fik en super hyggelig dag ud af det. Vi blev dog ikke færdige, så hun efterlod det hele her hos mig og så arbejdede jeg videre på det i nogle uger. Derved var det færdige resultat en overraskelse for både hende og Pelle. :)

● Startede på et lokalt værested i denne måned.
Det er noget som der har været snakket om i flere år, men jeg har hver gang afvist det, da jeg ikke føler at jeg hører til sådan et sted og ikke kan se hvad det skulle være godt for i min situation. Men jeg endte med at give efter sidste gang det blev taget op. For det vil fjerne lidt af presset og det har jeg brug for lige for tiden. Jeg har nu været derover i en måneds tid og.. jah.. det er bare ikke mig at sidde der. Der er så mange ting som bare.. ikke fungerer, men.. argh! Jeg bider det i mig og skriver notater efter hver gang, og forhåbentlig vil det kunne bruges fremover. Heldigvis er det ikke så langt fra mit hjem og det er kun et par timer af gangen. Så jeg må se hvad der sker på sigt. Men hold nu op hvor føler jeg mig malplaceret. :P

● Mine utætte vinduer blev for alvor et problem i denne måned.
Især fordi vi igen havde stormvejr og vindretningen stod direkte på mit køkkenvindue som ikke kan lukke helt. To nætter i træk fik jeg ingen søvn og det blev til sidst for meget og jeg kontaktede derfor udlejer. Nu bliver de sku nødt til at få lavet nogle af de problemer vi slås med. Især nu hvor det er så dyrt at varme lejligheden op og varmen bare vil sive ud alle steder. It needs to stop! Det viste sig så også at det er det ene hængsel som er rustet i stykker, så der skal bestilles et nyt hjem. Så jeg håber snart at det bliver lavet.

● Stolen jeg havde fået hjem fra hjælpemidler-afdelingen blev kørt væk igen.
Jeg fik den aldrig brugt. I køkkenet stod den konstant i vejen og jeg skulle flytte med den hver gang jeg skulle i køleskabet eller bruge komfuret, og derfor flyttede jeg den ind i stuen. Men her stod den også i vejen og jeg smadrede mine fødder ind i hjulene konstant, så jeg fik simpelthen nok. Jeg havde ellers aftalt med dem at jeg ville teste den hele måneden igennem, men nope.. Jeg gad ikke slås med den længere. Så ser jeg hellere at en person der virkelig har brug for den får glæde af den i stedet for at den står her og samler støv og kattehår. For Cosmo brugte den 24/7, men.. det var jo ikke det der var meningen. :P Så den fik de lov til at hente ret hurtigt igen.

● Vågnede sidst på måneden op til et fint tyndt hvidt lag udenfor.
Jeg troede faktisk ikke at vi ville ende med at se sne her i November, fordi vi ligger ved en "varm" kyst og vi derfor ofte bliver snydt for det hvide viduner. Men sørme så om vi ikke fik en smule. Og med en smule mener jeg virkelig en smule. Det smeltede ret hurtigt igen. Jeg er lidt misundelig på dem der fik et godt lag sne, da jeg gerne ville have været ude og tage lidt billeder, men.. jah. Jeg må bare krydse fingre for at det bliver vores tur næste gang.

● Jeg besluttede mig for at lave en form for "Vlogmas" på instagram i julen.
Ja jeg vil gerne prøve at lave en lille stemningsvideo hver dag i julen til instagram (og egentlig også tiktok) og det startede så småt den 1. Advent for at have den dag med også. Når jeg siger stemningsvideo så er det fordi det bliver små klip fra den pågældende dag samlet i én video og med lidt hyggelig musik til. Jeg har ikke nogen hyggelige og julet dage planlagt i December, men det kan være at der dukker noget op efterhånden som bliver værd at optage lidt klip fra. Ellers skal jeg gøre mit bedste for at skabe lidt julestemning alligevel. Jeg håber at I vil smutte derind (Instagram) og følge med. :) Måske I endda har nogle idéer til små vlogs?

● Sluttede måneden af med mere veninde-hygge med Jeanette.
Jeanette skulle nemlig ned og hente sit nissebo som jeg havde lavet færdigt, og vi besluttede os derudover for at tage rundt til de forskellige genbrugsbutikker og snuse lidt i luksus-butikker samtidig. Jeg er så sjældent nede i gågaden så det var simpelthen så hyggeligt. Og så havde de pyntet så fint op til jul alle steder. Jeg er så glad for at jeg kom derned for at opleve det.
OG! Så havde hun sammen med søde Pelle valgt at give mig adventsgaver i år, så jeg kunne pakke den første op i dag og resten glæder jeg mig så helt vildt til at se hvad gemmer på. Tak søde!
Så måneden blev sluttet super hyggeligt af og jeg er glad for at det endelige resultat af nisseboet faldt i så god jord. Det blev super fint.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)