Anmeldelse af "Byens boghandel" ("Little Maudley" 2) af Rachael Lucas

Reklame for forlaget Cicero og forfatter Rachael Lucas - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Sidste år stiftede jeg første gang bekendtskab med Rachael Lucas, da jeg læste den første bog i serien "Little Maudley" og jeg nød den virkelig. Og senere på året udkom en ny roman og sørme også den næste bog i rækken af "Little Maudley"-serien, som jeg begge fik tilsendt til anmeldelse takket være forlaget Cicero. Og I kan tro at jeg havde glædet mig til at få denne læst. Jeg forelskede mig straks i den lille idylliske landsby og i menneskene der, så jeg var spændt på at se hvem man nu skulle følge og om man mødte nogle af de "gamle" igen. :)

Og nu må vi hellere komme til sagen, ikke? Bogen er nu blevet læst og jeg har fået lavet en anmeldelse, og den er nu klar til jer her i dagens indlæg. Enjoy!

Hannah er på vej til Little Maudley hvor hun skal deltage i sin tantes begravelse. Hendes mand og søn slutter sig dog ikke til hende, da manden endnu en gang skal arbejde - en efterhånden fast undskyldning - og sønnen har rodet sig ud i ting med de forkerte drenge, så han har fået ordre på at koncentrere sig om skolen og ude af ballade. Men det giver Hannah mulighed for at få lidt kvalitetstid med sin kusine og nyde den idylliske landsby. Og det er her at hun hører om nyheden om at den lokale købmandsbutik snart bliver uden ejer da kusinen brænder for at komme væk. Kunne den være noget som Hannah kunne være interesseret i at overtage? Ville det være svaret på hendes søns problemer? Måske endda på hendes ægteskab som efterhånden mere føles som et venskab?

Hannah og sønnen tager i forvejen for at komme på plads, men jo længere tid der går jo fjernere synes manden at være. Men hun har næsten ikke tid til at bekymre sig om det. Landsbylivet er ikke som hun havde forestillet sig. Men hun giver ikke op. De skal nok bløde op overfor hende. Især nu hvor sønnen er faldet så godt til og hvor hun har fundet en god ven i den skadet tidligere professionelle fodboldspiller, Jake, som nu også er blevet den nye træner på det hold som sønnen spiller for. En mand som er virkelig charmerende og virkelig... nej. Han kan aldrig blive interesseret i hende på den måde. Og hun er jo også en gift kvinde!

Jake og Hannah forsøger mere og mere at finde muligheder for at mødes. Også selvom de ikke burde lade sig styre af deres følelser. Men da de mindst venter det vælter ulykkerne ned over dem. Hannah bliver væltet af et grimt svigt som også rammer hendes søn, og Jakes familie sættes uventet i fare. De bliver nødt til at få styr på hver deres problemer. Men betyder det at deres kortvarrige flirt allerede er forbi? Eller vil de være i stand til at hjælpe hinanden og alligvel få grønt lys for deres følelser?

Denne bog levede igen helt op til mine forventninger. Og selvfølgelig var der en del af de "gamle kendinge" med i denne også og det var rart. Dette er endnu en virkelig skøn historie om en kvinde der beslutter sig for at rykke sig selv og familien til et andet sted for at starte på en frisk. Dog bliver alt ikke som forventet, men der er alligevel masser af skønne personligheder, uventede og kærlige følelser, problemer der skal løses og drømme om et bedre liv. Og selvfølgelig en masse boghandel-snak. Jeg er fan. Jeg glæder mig til at se om der kommer flere bøger i serien og ellers bare nye fantastiske bøger af Rachael Lucas i det hele taget.

Min Goodreads rating:
★★★★★

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor hyggeligt. Jeg skal så meget ha’ fingre i “2’eren”.

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er simpelthen så skøn så det synes jeg at du skal. ;)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)