Anmeldelse af "Bellamy Creek"-serien af Melanie Harlow

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Melanie Harlow - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Here we go again. Endnu en romantisk og spicy serie af Melanie Harlow har fundet sin vej ind i min bogreol. ;) Denne gang er der tale om "Bellamy Creek"-serien som forlaget Flamingo har sendt mig til anmeldelse, og det er jeg dem evigt taknemmelig for. Melanie Harlow er hurtigt blevet en af mine favorit-forfattere når det kommer til denne slags romaner og serier og jeg har været virkelig spændt på at komme igang med denne. Så skal vi ikke bare komme til det det hele handler om? Min anmeldels. Den får I her. Enjoy!


"Vild med dig"

Befolkningen i den idylliske by Bellamy Creek får i den grad noget at snakke om, da der en dag dukker en smuk kvinde op i hvid kjole og tiara og kører galt i sin bil og falder lige direkte i armene på den lokale mekaniker, Griffin Dempsey. En mand der har svoret aldrig at date. Aldrig at være sammen med en kvinde mere end én gang. Og aldrig at tilbringe længere tid end nødvendigt med det andet køn. Men denne fascinerende kvinde kan han ikke få sig selv til at afvise. Der er noget ved hende som trækker i ham. Og da hun står uden penge og tag over hovedet tilbyder han hende ly for natten. Hvilket får jungletrommerne til at runge.

Blair Beaufort er på flugt fra sin families kontrollerende krav og forventninger. Hun vil skabe sig sit eget liv, sin egen karriere og finde sig eget hjem langt væk fra det hele. Bevise at hun kan og at de tager fejl. Men det var ikke meningen at hun skulle ende i Bellamy Creek. Men at falde i armene på en virkelig sexet mand var nu ikke det værste der kunne ske. Og som tak for hans hjælp tilbyder hun at betale ham tilbage ved at hjælpe ham med at få hans værksted på fode igen. Et familieejet værksted som kæmper grundet en konkurrent. Og aftalen burde være simpel. Men det går hurtigt op for dem begge at der med aftalen opstår komplicerede følelser. Følelser for hinanden. Ønsket og uønsket.

Det bliver svært at holde sig fra hinanden og holde det professionelt. Griffin ved at det aldrig kan blive til noget. Han har sine regler, hans holdninger. Men Blair har nået at grave sig ind bag hans panser. Et panser som ikke må brydes ned. Han vil aldrig kunne give hende det hun drømmer om. En drøm om kærlighed og en lykkelig familie. Og det bliver han nødt til at få hende til at forstå. Før det er for sent. For noget går galt. Men er det nu også det rigtige at gøre? Kan han knuse hendes hjerte og sende hende væk uden selv at miste en vigtig del af sig selv? Vil hun kunne tilgive ham?

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Varm på dig"

Cheyenne Dempsey har været forelsket i sin brors bedste ven siden hun var barn, og det er efterhånden ved at være for hårdt at skulle se ham og hans datter hver dag som naboer og samtidig vide at han aldrig kommer til at se på hende på den måde. Hun vil altid være hans kammerats søster som er forbudt territorium. Så da han en dag begynder at opføre sig anderledes, som om han først nu opdager at hun er en kvinde - en tiltrækkende en af slagsen - så bliver hun overrasket. Men også glad. For betyder det at Cole nu endelig er blevet interesseret i hende? Vil hendes drøm rent faktisk kunne komme i opfyldelse?

Cole Mitchell er enkemand og har nu kun sin datter tilbage fra sit ægteskab. Og da hun altid vil være hans førsteprioritet har der ikke været plads, mod eller lyst til at indgå i et nyt forhold. Hans fokus har udelukkende været på datteren og jobbet. Men Cheyenne har uventet vækket nogle følelser hos ham som han ikke længere kan ignorere. Men er det nu også klogt at handle på dem? Hvordan vil datteren reagere hvis han kommer i et nyt forhold? Datteren elsker Cheyenne, men nok til at være okay med at han findre sammen med hende? Tør han satse på det?

Da Cheyenne ved et uheld kommer til at sende en fræk fulde-sms til Cole indser han at hun i den grad ville kunne gengælde hans følelser. Og da han ikke længere kan slå hende ud af hovedet bliver det svært at ignorere tiltrækningen imellem dem. Men hans angst for hvad det vil betyde for datteren gør det risikabelt. Det vil kunne ødelægge alt hvis det går galt. Men er det nu kun hans frygt for datterens reaktion der gør at han er bange for at lade det blive alvor? Kan det være noget helt andet som truer i baggrunden? Noget han selv har skabt? Hvad vil det betyde for hans forhold til Cheyenne? Vil han kunne ligge frygten på hylden og bare give det en chance?

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Besat af dig"

Enzo Moretti er i tidspres. Hvis ikke han skal miste arven til familiens virksomhed til sin lillebror, så bliver han nødt til at følge en familietradition der betyder, at han skal blive gift og starte en familie inden han bliver 35 år. Og tiden er ved at løbe ud. Han må finde en kone. Hurtigt. Og vedkommende skal godkendes af familien. Men det bliver nemmere sagt end gjort. Indtil hans ærkefjende fra barndommen, Bianca DeRossi, falder ned i skødet på ham. Hun tilbyder en aftale som kan give dem begge det de ønsker. Han en kone og dermed familievirksomheden - og hun et barn. Ikke nogen dårlig aftale. Selvom han hader kvinden så er hun også forbandet sexet, klog og helt klart godkendt af familien. Hvad kunne gå galt?

Bianca og Enzo har kendt hinanden siden de var børn, og selvom han går hende på nerverne, så kan de hjælpe hinanden. Han kan hjælpe hende. Hendes tidshorisont for at blive mor er stort set løbet ud, så hun er desperat hvis hun skal nå at få et barn før kroppen siger stop. Og chancerne er i forvejen små. Men med Enzo har hun fået en sidste chance. Så et ægteskab ville være en god mulighed for netop det. Og når der så er gået et år, så kan de gå hvert til sit igen. Perfekt! Det skal da nok gå, ikke?

Ingen sex, ingen følelser.... bare et mål. Nemt. Men nej. Bianca og Enzo flytter sammen som ægtepar og inden længe begynder reglerne at blive brudt én efter én. De kan simpelthen ikke modstå hinanden. Men det er ikke meningen at de skal falde for hinanden! Det var ikke aftalen! Panik, angst og skrøbelige følelser får frit løb og de bliver deres egen værste fjende. For de kan da umuligt være lykkelige sammen? De kan da umuligt fortælle hvad de føler for hinanden? De må stoppe før det går galt. Men vil det være en fejl?

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Lun på dig"

Beckett Weaver havde planlagt et helt andet liv end det han endte med. Men han fortryder ikke at han er endt hjemme i sit barndomshjem og har overtaget familiens ranch. Hans liv i storbyen hvor han tjente en masse penge var begyndt at kvæle ham, og hans kærlighedsliv var katastrofal. Så hellere tage hjem og passe sin gamle og demenssyge far og bruge kræfterne på hårdt fysisk arbejde. Også selvom minderne om hans store kærlighed til nabopigen Maddie Blake endnu en gang er kommet tættere på i Bellamy Creek. Han er aldrig kommet sig over hende og han tænker stadig på deres første og eneste kys. Det til trods forblev de gode venner og han har nu tilbudt hende et sted at bo imens hun er hjemme i Bellamy Creek for at klargøre sit gamle hus til salg.

Maddie Blake har altid været uheldig når det kommer til de mænd hun er fundet sammen med. Især den seneste - hendes eksmand som hun lige er blevet skilt fra. Og nu er hendes mor død og har efterladt hende det faldefærdige barndomshjem. Men hun står heldigvis ikke alene med renoveringen så det kan sælges. Beckett har tilbudt at hjælpe. Og det er hun virkelig taknemmelig for. Men hun er også nervøs. Hun har altid været hemmeligt forelsket i ham og hun er bange for at det vil blive akavet at bo under samme tag. Især nu hvor hun har en søn at tage hensyn til. Men da det viser sig at han er mindst lige så vild med og tiltrukket af hende så opstår et nyt problem. Hvad skal de gøre med de følelser? Med den tiltrækning? Vil de kunne finde tid og skjul til at give efter for dem? Og hvad skal der ske den dag hun skal hjem igen?

Maddie og sønnens tid i Bellamy Creek er ved at være ovre, men hun har ikke specielt meget lyst til at rejse væk fra Beckett. Og selvom hun er forelsket i ham så ved hun ikke om han ønsker at hun bliver. Om han overhovedet elsker hende nok til at håbe på og love en fremtid sammen. Beckett har altid oplevet at folk forsvinder når han mindst venter det. Derfor stoler han ikke på kærlighed og "for altid". Men vil Maddie kunne overbevise ham om andet? At det rent faktisk kan findes? Også for ham? Eller vil han ende med at miste hende for altid fordi han er bange for at lade sit hjerte tage over? Bange for at elske?

Min Goodreads rating:
★★★★✩

Dette er en hot og romantisk serie om en flok sexede mænd fra Bellamy Creek og deres livslange venskab og troskab til hinanden. Om deres møder med hver deres temperamentsfulde og stærke kvinder og deres udfordringer med uventede følelser, tiltrækning og svære valg. Om sorg, knuste hjerter, håb, drama, kærlighed og rendyrket vildskab. Serien er fuld af humor og sexede scener og alle fire bøger forkæler os med opskrifter på alle de savlfremkaldende retter der omtales i dem. Jeg elsker den lille detalje og man får virkelig lyst til at prøve dem af. Tak Melanie. ;)

Som forventet har Melanie skrevet endnu en helt igennem fantastisk og erotisk serie som jeg nød hele vejen igennem. Jeg har grædt og grint højt og jeg kan varmt anbefale alle at læse den. Jeg har nydt at følge de fire venner og se hvordan deres selvvalgte familie voksede for hver bog, og man kan nemt blive misundelig på deres sammenhold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)