Dagens Aftensmad

Aftensmaden i dag var luksus. :D Jeg havde cravet karbonader i noget tid, så i dag skulle det altså være. Lavede min sædvanlige salat til og så stod den på kogte kartofler med en smule hvidløgssmør over. Bedste fredags-mad ever! Og så har jeg kartofler nok tilbage til at kunne lave en kartoffelsalat i morgen til endnu en karbonade. :D Ja jeg er sku tosset med det. *Hehe*4 kommentarer:

 1. Mmh jeg fik karbonader i forgårs :D de smager sååå godt! Men jeg laver self altid brun sovs til ;) det er jo mig haha.. Havde også lyst til det idag, men skal i bio, så er nemmere lige at smutte forbi mcd ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Karbonader er guld! :D Men for satan hvor kunne jeg også spise noget McD.

   Slet
 2. Jeg er nød til snart at få karbonader.. fik det aldrig den anden dag. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne spise det hver dag hvis ikke det er lidt dyrt at lave så ofte.

   Slet