Gamle makeup-looks

Jeg sad lige og kiggede min gamle makeup-channel igennem på YouTube da der var en der havde skrevet til mig og spurgt om det var iorden at hun havde brugt lidt klip fra en af mine gamle makeup-tutorials, og det var en super sød video..

Men sad så lige og kiggede to af mine egne igennem og vil da lige dele dem med jer.. det er meget gamle looks (omkring 2-3 år), men det er lidt sjovt at se hvordan jeg lagde det dengang og hvordan jeg gør det nu.. der er sket meget på de 2-3 år.. Hehe..Dette er den video jeg snakkede om.. Synes det er SÅ sødt at hende at synes jeg er er værdig nok til at være en del af det.. Bliver helt rørt.. så det skal hun have mange tak for.. og derfor viser jeg den også herinde..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)