Buzzador slog benene væk under mig

Jeg er medlem af Buzzador og jeg har nu fået min næste kampagne-pakke.

Denne gang handlede det om at teste "RitterSport"-chokolade, og jeg troede det kun var én slags, nemlig "Jordbær Yougurt", men der tog jeg fejl.


Jeg har endnu ikke fundet min underkæbe, for den røg da jeg åbnede kassen. SE LIGE EN GANG!!!! Det er jo for sindsygt! Men dejligt. *Hæhæ*

Så nu skal jeg igang med at teste og lade folk prøvesmage og finde deres favoritter. Og hvis I allerede kender jeres favorit, må I MEGET gerne skrive det til dette indlæg, da det så bliver talt med i min statistik. (;

Hvis I lig'som Cosmo her gerne vil være en Buzzador-ambassadør, så kan I tilmelde jer HER. Det er super nemt og det er GRATIS!

.o(Få updates ang. bloggen på Facebook - Bliv "medlem")o.

15 kommentarer:

 1. Min favorit er HELT KLART mælkechokolade med nødder :D Og jeg ved at min mors er den med pebermynte, og min forlovedes favorit er den med kiks ;) Hvad er din favorit? :D EJ hvor er det snyd! Jeg har ikke fået min rittersport i snart 3 måneder!! :O

  SvarSlet
 2. VILD pakke! :)

  Jeg tror gerne det kom bag på dig med alt det chokolade. Den største ulempe ved det, må da næsten være alle de kalorier al den chokolade desværre indeholder. Personligt ville jeg i hvert fald have meeeget svært ved at holde snitterne fra det hele tiden!

  Hvis jeg skal vælge en favorit, så er det uden tvivl Jordbær Youghurt udgaven :)

  SvarSlet
 3. MissRasmus - Hehe.. ja det er lidt sindsygt når jeg kun regnede med nogle stykker af den med jordbær som folk kunne smage af og give deres mening om.

  Daniel - Heldigvis er det ikke kun mig der skal smage på dem. *Haha* Tør ikke tænke på hvordan jeg ville se ud bagefter så! o:

  Takker for jeres "favoritter".. (;

  SvarSlet
 4. Weeee.. gad vide om det her virker :D

  Men Cosmo klart med en omgang marcipan som en tæt 2'er :D

  Du er sku rimelig heldig for tiden alligevel :D.
  Kunne godt bruge sådanne en tjans der, ville hjælpe klart på vægten tror jeg :D

  SvarSlet
 5. Steen - Der er i hvert fald en overraskelse på vej til dig en af dagene.. (;

  SvarSlet
 6. Jeg kan virkelig godt li' den lyseblå - alpenmilch eller sådan noget... Den synes jeg er lækker.

  SvarSlet
 7. Hey ! :)
  Jeg tænkte, hvad kunne man ellers teste via det. Buzzador ? :) Og er der en aldersgrænse på det ?:)

  SvarSlet
 8. Maria - Altså det eneste du kan gøre for at få noget der "interesserer" dig er at vælge imellem nogle kriterier når du tilmelder dig. Og så kan du vælge at deltage eller ikke i de kampagner de tilbyder dig. Så der er ikke en liste du kan vælge imellem. Der kommer kun én kampagne af gangen og du vælger så om du vil være med. Men der kan godt gå længe imellem hver kampagne så det er lidt dumt at sige fra, og det er jo gratis, så der er kun fordele ved det..
  Ved ikke rigtig hvad aldersgrænsen er, men det er jo bare at prøve.. (:

  SvarSlet
 9. Jeg har tagget dig i en sjov Valentins tag-leg :)

  SvarSlet
 10. Min favorit må være Rittersport med nougat! :-)

  SvarSlet
 11. Min absolute favorit svinger lidt, men Alpenmilch (den lyseblå), Nugat, Joghurt, Knusperkeks (kiks), Ganze Mandel og Schoko-duo, hvoraf Alpenmilch og Schoko-duo kæmper om førstepladsen, hehe.

  SvarSlet
 12. Ej!! Hvor heldig kan man lige være? ;D Rittersport chokolade er det BEDSTE!!!

  Min favorit er helt klart den røde med marcipan smag .. Har dog ikke smagt de andre nye udgaver endnu, men der er intet der slår marcipan hos mig :D

  SvarSlet
 13. Min favorit er rittersporten med mælkechokolade og kiks :D Den smager bare godt, men jeg kan nu også godt lide den med nougat :)

  Hold da op hvor er du heldig med al den chokolade. Bare det var mig. Kan du måske fortælle lidt om hvordan det er at være medlem af det der Buzzador? Man kan læse en helt masse om det på hjemmesiden, men det kunne være rart at høre om det fra dig :D

  - Sarah

  SvarSlet
 14. Taaaaark for jeres svar. I er nu alle blevet skrevet op på listen. (:

  Sarah - Jo. Regner faktisk med at skrive et længere blogindlæg om det at være Buzzador på et tidspunkt, så det kan du se frem til. (;

  SvarSlet
 15. Min favorit har altid været den med marcipan. Intet fancy, i know.

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)