*Suk* Skulle have nydt det mere

Sad og hørte mit musik igennem lige før og pludselig når playeren de irske sange og så begynder det at knage oveni låget. Jeg ELSKEDE min tur til Irland i marts 2010 på studietur, men jeg havde jo nogle ret triste dage. Jeg var bekymret for Cosmo, tankerne om at jeg ville flytte tilbage til Faaborg fyldte en del af dagene (kun meget få personer kendte til denne plan på det tidspunkt) plus at jeg var meget splittet følelsesmæssigt, så jeg nød ikke turen så meget som jeg burde have gjort.

Irland er jo min store kærlighed og jeg har meget store planer om at flytte dertil når jeg føler mig klar til at rive rødderne op her i DK.
Kulturen, musikken, maden, gæstfriheden, småbyerne.... DET HELE! Jeg elsker det virkelig! Og det har jeg altid gjort, og er overbevidst om at jeg er født i det forkerte land. Uden pis. *Hehe*
Duftene er også meget anderledes derover. Har i hvert fald en stor drøm om at komme tilbage dertil. Om det så kun bliver for nogle uger eller om det bliver resten af mit liv, så er jeg glad. Bare jeg kommer derover. Og så SKAL det være min dejlige by GALWAY!

Disse 4 billeder er de billeder der giver mig flest minder fra den tur.

Så hvis der er nogen der skulle ligge inde med penge de godt vil donere eller invitere mig med derover, så er I mere end velkommen til at kontakte mig. *Hehe*

Og her til sidst synes jeg I skal høre lidt Irsk musik, så fandt lige et nummer på YouTube som jeg hører ret tit.


.o(Få updates ang. bloggen på Facebook - Bliv "medlem")o.

5 kommentarer:

 1. Go' smag. Har altid gerne ville derover selv. :)

  (Du skal helt sikkert se Boondock Saints, et og to... Et'eren er dog bedst i min verden. Hvis du ikke har.)

  SvarSlet
 2. Daniel - Nej dem har jeg ikke set. Har de noget med Irland at gøre? (;

  SvarSlet
 3. De har ikke noget med Irland at gøre sådan rigtigt, da de foregår mest i U.S.A. Men hovedpersoner er Irer, og der er nogen sjove "fall-backs", plus druk scener. :P

  Mvh. Demenza

  SvarSlet
 4. Er kun enig :) Har ikke været i Irland før, men jeg ELSKER virkelig deres musik! Med masser af violiner, fløjter og gang i den til herlige melodier :)

  SvarSlet
 5. Oh ja, kan godt huske The Corrs. De var store i 90'erne, også herhjemme. :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)