Dagens Makeup Look - Egyptian

Dette look klær' mig på ingen måde, men det er en del af den hjælp jeg er gået med til at være del i til en opgave en ung kvinde skal lave.


Til dette look er der blevet brugt:
* Sort eyeliner
* Pigment i guld
* Svag pink lipgloss
* Foundation, pudder og bronzer

2 kommentarer:

  1. Hvordan har du fået dit hår til at sidde sådan ved panden :) ?

    SvarSlet
  2. Hehe.. Jeg redte en tot omme bagfra om til ansigtet og foldede det så længden passede og satte så hårnåle i ovenpå hovedet for at holde håret oppe så det ikke faldt ned i ansigtet.. Det var på ingen måder kønt, men jeg skulle illustrere pandehår så looket blev lidt mere "egyptisk".. Hehe..

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)