Nem og billig aftensmad

I dag valgte jeg at lave en nem pastasalat og ovnstege en kyllingefilet. Pengene er meget små i denne måned, så jeg fik ikke råd til det hele jeg gerne ville have haft sammen med pastaen, men det endte ud med at blive ret lækkert alligevel.

Ingredienser:
* Pasta
* Cremefraise
* Barbeque-krydderi
* Feta
* Løg
* Augurk
* Saltet nødder
* Kyllingfilet
* Pikantost
* Purløg

Løgene hakkes, fetaen smuldres og augurken skæres ud i tern. Det hele blandes i en skål og er klar til næste skridt - hvilket er cremefraise og krydderier. Jeg ville gerne have brugt noget A38, sennep osv, men det var der ikke råd til, så det blev den billige løsning. (:
Når pastaen så er kogt, så smides de i og det får lov til at stå på køl i nogle timer, så det hele kan nå at "sætte" sig og kan give rigtig god smag til pastaen.

Næst skal vi have ordnet kyllingen. Der skæres riller i fileten og der bliver smurt lidt pikantost i og derpå drysses der lidt purløg. Den skal nu stå i lidt vand i et fad, så den ikke bliver knastør. Giv den en time så den er helt gennemstegt.

Og VOÍLA! Dejlig nem og hurtig aftensmad. Dertil fik jeg lidt flüte og et glas koldt cola. Forkælelse skal der jo til en gang imellem. (;

.o(Få updates ang. bloggen på Facebook - Bliv "medlem")o.

3 kommentarer:

 1. Uh,... det ser lækkert ud, det tror jeg vi prøver i aften til aftensmad... Har lige lidt snittet iceberg fra i går, og det går jo fint her til :)

  SvarSlet
 2. Uhm det smagte rigtig godt!
  Jeg har lagt opskriften ind på min side med henvisning til din blog :)
  Du kan se siden her

  SvarSlet
  Svar
  1. Er jeg glad for at du synes (: Er selv ret glad for den.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)