Ingredienser:
* Pasta
* Cremefraise
* Barbeque-krydderi
* Feta
* Løg
* Augurk
* Saltet nødder
* Kyllingfilet
* Pikantost
* Purløg
Løgene hakkes, fetaen smuldres og augurken skæres ud i tern. Det hele blandes i en skål og er klar til næste skridt - hvilket er cremefraise og krydderier. Jeg ville gerne have brugt noget A38, sennep osv, men det var der ikke råd til, så det blev den billige løsning. (:
Når pastaen så er kogt, så smides de i og det får lov til at stå på køl i nogle timer, så det hele kan nå at "sætte" sig og kan give rigtig god smag til pastaen.
Næst skal vi have ordnet kyllingen. Der skæres riller i fileten og der bliver smurt lidt pikantost i og derpå drysses der lidt purløg. Den skal nu stå i lidt vand i et fad, så den ikke bliver knastør. Giv den en time så den er helt gennemstegt.
Og VOÍLA! Dejlig nem og hurtig aftensmad. Dertil fik jeg lidt flüte og et glas koldt cola. Forkælelse skal der jo til en gang imellem. (;
Uh,... det ser lækkert ud, det tror jeg vi prøver i aften til aftensmad... Har lige lidt snittet iceberg fra i går, og det går jo fint her til :)
SvarSletUhm det smagte rigtig godt!
SvarSletJeg har lagt opskriften ind på min side med henvisning til din blog :)
Du kan se siden her
Er jeg glad for at du synes (: Er selv ret glad for den.
Slet