Gamle dage på bloggen

Inden det gamle system blev "fjernet" fra mit domæne nåede jeg lige at kigge efter om der lå nogle af mine gamle designs gemt derinde, og ved I hvad? Det gjorde der. Satme skægt at se tilbage på det jeg engang havde på bloggen. I får lige lov til at se det jeg har fundet. Meget af det ryster jeg stadig på hovedet over at have haft som design på bloggen, men som man siger, så bliver man klogere med tiden. :P

11 kommentarer:

 1. Website/blog verden har jo også ændret sig meget siden da, så dengang har det sikkert været meget tidssvarende ;)

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor har du haft mange smukke designs! :)

  Mvh Betina
  www.betinalerche.blogspot.com

  SvarSlet
 3. ... og jeg har fulgt dig fra det første design :D!

  SvarSlet
 4. Hehe, jeg kan godt huske nogle af dem i hvert fald :) Men du har ret, man bliver klogere og lærer en masse nye ting i programmerne ;)

  SvarSlet
 5. Synes næsten det er skræmmende, hvor mange af dem jeg husker, lige så tydeligt som var det i går, du havde det i brug. :p

  SvarSlet
 6. Synes også det er sjovt så mange af dem jeg kan huske, hehe. (:

  SvarSlet
 7. jeg er faktisk rigtig ærgerlig over at man ikke kan gå så langt tilbage og se tidligere indlæg :(

  SvarSlet
 8. Ja, sjovt at man kan se nogen, der er gud-ved-hvor-længe-siden og alligevel tænke, at "det kan jeg godt huske". :)

  SvarSlet
 9. Hep am,
  Er helt utroligt at sidde og se på dine gamle designs og så se hvor meget du har udviklet dig grafisk og ide mæssigt ;)

  Meeen hvis du savner lidt flere af dine tidligere designs (dem de har nået at cache) så kan du altid hoppe ind forbi http://archive.org/web/web.php, indtast dit domænenavn (eller gamle domænenavn)og se hvad de har fanget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virker desværre ikke for mig. Designet er væk der er kun links og en frame hvor bloggen har været /: Men fedt hvis det havde virket (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)