Farvel fætter - Du er allerede savnet

I dag skal min fætter bisættes og jeg er desværre ikke kommet afsted. Både fordi jeg ved at jeg ikke vil kunne klare det psykisk, men også pga. skolen. Tør simpelthen ikke have mere fravær lige pt. Så jeg fik lov til at låne bogen, som min veninde tager med til bisættelsen så folk kan skrive i den, og så skrev jeg en hilsen i samt tegnede en tegning i den. Så har jeg på en måde fået sagt farvel.
Derudover har jeg smide penge i puljen til blomster og til en lille opsparing til hans søn som nu har mistet sin far. Tragisk. ),:Senere: Selvfølgelig skulle jeg ende med at blive syg, så fik fravær alligevel. Men kom ikke til begravelsen da jeg ikke turde forlade mit badeværelse alt for længe af gange. Men hører at det var en smuk begravelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)