Hader at ligge syg

Især når jeg ved hvor meget tøserne hygger sig på skolen. *Suk* Men jeg vil hellere forpeste mit eget badeværelse og have mulighed for at komme derud HURTIGT i stedet for at lave en masse uheld fordi jeg sidder pakket inde i et klasselokale og ikke kan nå ud på toiletterne. Plus jeg ikke har lyst til at skulle have "tilskuer" på. Såå... så hellere blive hjemme indtil maven igen kan opføre sig ordentligt.

Og så er sneen desværre ved at forsvinde. Hvad er det dog for nogle narrestreger? Nu troede jeg lige jeg skulle have mig noget vinter. Øv altså!

2 kommentarer:

 1. Super fed blog, elsker dit design. :) Følger dig helt sikkert, og ja det ikke så fedt at sidde på skolen med tilskuer på hehe, har nu aldrig gjort det så længe jeg kan huske men når man kommer i sådan en sitution, tænker man bare ''FUCK!'' :P Men håber du bliver rask snart.

  Deltag i min giveaway der slutter om 2 dage, hvis du har lyst!
  http://katrineespersen.blogspot.com/2012/01/min-giveaway.html

  Katrine blog

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak (;
   Jeg blev hurtigt rask, så det var rart nok. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)